(ФОТО) Хуманост на делу: Навијачи Топличанина почели са прикупљањем новца за помоћ малој Николини

Навијачи Топличанина су у недељу, 16. јуна, почели са акцијом прикупљања новчаних средства за помоћ малој Николини. Штанд је постављен у 17 сати, поред ћевабџинице “Гиле Цакић” на шеталишту, и тако ће бити сваког наредног дана.

Како кажу организатори акције, новац се прикупља током целог дана, станд се премешта од једне до друге локације, али од 17 сати окупљају се и навијачи, и има веће гужве у шеталишној зони.

-Од сваког купљеног пива у ћевабџиници “Гиле Цакић”, део иде у нашу касу за Николину. Имамо најаве да ће у ову акцију да се укључе још неки кафићи, да од сваке кафе, пића, добијемо део новца. Контактирали смо и неке наше другаре, спортисте. Верујемо да ће акција бити успешна, кажу они.

Организатори акције позивају све људе добре воље да помогну да се Николина здрава и срећна врати кући.

-Нека донира ко колико може, наше мало, другима значи много. Нека се свако од нас одрекне једне кафе, пића или кутије цигарета, и на тај начин да допринос акцији. Сада морамо сви да се удружимо и помогнемо. Верујемо да ће грађани Прокупља још једном показати колико су хумани и да ће акција бити успешна, кажу
организатори.

Акцији се прикључује и портал „Прокупље онлајн“.

-Позивамо све читаоце у Србији, али и оне ван граница наше земље да подрже акцију и помогну. Уједињени, можемо да помогнемо малој Николини, каже један од власника портала Душан Ђорђевић.

Они који би волели да помогну а, с друге стране, нису у могућности да дођу и посете штанд, уплату могу извршити путем смс поруке, слањем 482 на број 3030. Кад је у питању Швајцарска, малој Николини се може помоћи тако што се у поруци упише ХУМАН482 и пошаље на број 455. Сви људи добре воље, новац могу уплатити и преко рачуна.

Динарски: 160-503232-88

Девизни: 00-540-0002649.5

ИБАНброј:РС35160005400002649555

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

У Прокупљу почиње реализација програма “Спровођење мера популационе политике у Републици Србији”

(ФОТО) Обележен Дан МУП-а у Прокупљу, дружење предшколаца и полицајаца

5 КОМЕНТАРА

  1. Jad i beda, sinoc izasli ovi iz jedan od pet miliona i skupljaju potpise da opstina plati lecenje uz to napadajuci vlast u Prokuplju. Pa dal imate obraza zapadni placenici da ne koristite sve u politicke svrhe i ne zloupotrebljavate bolest nase Nikoline.

    • Ma to ona Snezana Ilic, ko nju shvata ozbiljno. Mora u sve da se mesaju,cak i u jednu ovakvu akciju. Pokusavaju da iskopiraju akciju navijaca. Koliko si ti Snezana dala para za Nikolinu ? Koliko je dao onaj kosovar sto drzi onu autoperionicu sto imanje prodao siptarima a ovamo glumi patriotu, sramota.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име