„МИЛО ГОДИНАМА ПРИСЛУШКИВАО АМФИЛОХИЈА!“ Момир Стојановић открио ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ о Ђукановићу!

Мило Ђукановић (Фото: јутјуб)

Црногорска тајна служба годинама је прислушкивала митрополита црногорско-приморског Амфилохија Радовића.
Он је сумњао у то, а 2004. године у његовом кабинету Војнобезбедоносна агенција пронашла је све уређаје за прислушкивање и потврдила његове сумње.

Драматично упозорење Словеније: Рама довео Албанију на корак од ГРАЂАНСКОГ РАТА

(ВИДЕО) Снимак са плаже који је ЗГРОЗИО Србе крије ДРУГАЧИЈУ ПРИЧУ: Да ли претпостављате шта су змије заправо РАДИЛЕ?

Бивши начелник ВБА Момир Стојановић каже да га је позвао човек који је врло близак митрополиту црногорско-приморском и поричио му да митрополит моли војну службу да изврши противдиверзиони и противприслушни преглед кабинета на Цетињу.

Почео прогон

– У први мах сам био мало зачуђен, па сам му рекао да то није посао Војне службе безбедности, а онда, кад сам размислио, схватио сам да сумња у нешто и да се не може обратити служби безбедности Црне Горе, која га прислушкује. Нисам могао да одбијем митрополита, па сам онда одлучио да пуковник који је био у Црној Гори сврати на Цетиње и изврши рутински преглед кабинета, рачунајући да тамо нећемо наћи ништа – рекао је Стојановић.

МАЈКУ СУ ЈОЈ УБИЛИ АЛБАНЦИ, ИЗГУБИЛА ЈЕ БРАТА БЛИЗАНЦА, ОДАЛА СЕ АЛКОХОЛУ! Звали су је ЦРНИ ЛАБУД, а њено право име мало ко зна! Побегла је из Србије да би певала за 100 МАРАКА

ОВО ЈЕ ЖРТВА МАФИЈАШКЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У СУРЧИНУ Неђу Шубару званог Шуби убио син Стакленог заједно са мајком и тетком!

– Отворио је просторије и кад су они укључили те уређаје, пиштало је на све стране. Он је јадан изашао из просторије и мени рекао да је тамо све крцато – испричао је Стојановић и додао како му је Амфилохије онда наредио да пронађе уређаје, направи фотографије, али да их не дира. Како је рекао, тада је почео његов прогон од стране целог црногорског руководства предвођеног Вукашином Марашем, некадашњим шефом црногорске „тајне полиције“.

Кривично дело

Пензионисани пуковник Војске Србије, који је радио у Управи безбедности, Драган Телесковић каже да га ове информације не изненађују, јер постоји могућност да политички органи и структуре које „штите“ Црну Гору процене у интересу државе, у овом случају Црне Горе, да нека особа угрожава безбедност и да треба да се примене мере прислушкивања, међутм, што се тиче митрополита црногорско-приморског Амфилохија Радовића, према речима Телесковића, безбедност сигурно није била угрожена, и питање је да ли су уопште за такву акцију имали одобрење!

– Ако није било одобрења тужиоца или суда, онда је све то одрађено мимо закона, и направљено је кривично дело. Господин Амфилохије Радовић је само могао да води рачуна о интересу Српске православне цркве и српског народа у Црној Гори, а ако неко процени да је то угрожавање, онда је све јасно – рекао је Телесковић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Младић који је пронашао девојку ГОЛУ И ДРОГИРАНУ на Дедињу описао сцену коју је затекао и остао престављен! “УШАО САМ У НАПУШТЕНУ КУЋУ ДА ОБАВИМ НУЖДУ

ЦИГЛЕ ИМ ВЕЗАО ОКО ВРАТА, ПА ИХ СВЕ БАЦИО У СЕПТИЧКУ ЈАМУ! Застрашујући детаљи ТРОСТРУКОГ УБИСТВА у Сурчину! 

СРБИЈО, СПРЕМИ СЕ ЗА ПАКАО ОД ВРЕМЕНА! Пред нама је никад гори дан! Прво ће нас спарина убијати тачно до оволико сати, а онда ће да ДУНЕ пљусак! Увече

Поглавник Мило креће у акцију: Шешељ одувао црногорску провокаторку која би да пали цркве

(ВИДЕО) УЖАС НА ДЕДИЊУ, СЦЕНА КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Полугола девојка пронађена у напуштеној кући! Испитан мушкарац који је пронашао!

Излазили из дворишта када се аутобус закуцао у њих! Стравичан епилог несреће код Свилајнца: Отац погинуо пред ћеркином кућом, а сада и мајка издахнула

извор: SrbijaDanas.com/Kurir.rs фото: Printscreen

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here