Разбијена врата стана, рођаци односе ствари: Мук на месту где је Данијела убила дете (3) и себе

На Бежанијској коси у понедељак догодила се страшна трагедија у којој су умрле мајка Данијела Р. (36) и њена ћеркица Т.Р. (3)
Мајка је према незваничним информацијама прво девојчици пререзала вене, па је бацила кроз прозор, а потом запалила стан и скочила за њом.

– Бацила је дете са терасе, говорила да су жене угрожене, свашта је говорила о мушкарцима. Комшија је покушао да је одговори од скока, али узалуд. Скочила је и она, а дим сам видео тек после – испричао је један комшија.

УХАПШЕН ОТАЦ МАТУРАНТА! Сумња се да је украо ТЕСТ ИЗ ШТАМПАРИЈЕ!

(ВИДЕО) ЗАВИРИТЕ У УНУТРАШЊОСТ СРПСКЕ ЗВЕРИ! Нови Ербасов хеликоптер Х145М има најновију технологију

Наша екипа је обишла место несреће, где и даље влада самртна тишина. Затекли смо Данијелину родбину која је износила ствари из изгорелог стана.

Како сазнајемо, Данијела и њен супруг су имали нормалан брак. Дејан је био управник зграде у којој су живели, а Данијела му је помагала.

– Велика је ово трагедија, а људи причају свашта, а истина је само једна. Оно што ја знам је да је она била перфекциониста. Она је водила дете у вртић, бринула о свему. Школована је жена, способна. Радила је пре ВМА у једној апотеци, све што је постигла у животу постигла је својим трудом и радом. Била је веома сналажљива – прича комшиница која је видела ужасне призоре.

(ФОТО/ВИДЕО) БОЖИЈЕ ОЧИ или ђавољи поглед процените сами: Зашто српски туристи хрле у Бугарску?

“МИЛО ГОДИНАМА ПРИСЛУШКИВАО АМФИЛОХИЈА!” Момир Стојановић открио ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ о Ђукановићу!

Како се сазнаје, до сада није било пријава за насиље у овој породици. Комшије са којима смо разговарали имали су само речи хвале за ову породицу. и никоме није јасно шта се десило и зашто је морало тако да се заврши.

Подсетимо, ватрогасци су отворили сигурносна врата зграде како би пришли стану на четвртом спрату из ког куља дим, а према последњим информацијама успели су да локализују пожар.

Недуго након ове информације, дошло је до преократа у овом случају и нових информација о начину како су страдали мајка и дете. Наиме, мајка је наводно пререзала вене себи па детету.

Драматично упозорење Словеније: Рама довео Албанију на корак од ГРАЂАНСКОГ РАТА

(ВИДЕО) Снимак са плаже који је ЗГРОЗИО Србе крије ДРУГАЧИЈУ ПРИЧУ: Да ли претпостављате шта су змије заправо РАДИЛЕ?

Време и место сахране несрећно настрадале трогодишње девојчице и њене мајке за сада није познато.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАЈКУ СУ ЈОЈ УБИЛИ АЛБАНЦИ, ИЗГУБИЛА ЈЕ БРАТА БЛИЗАНЦА, ОДАЛА СЕ АЛКОХОЛУ! Звали су је ЦРНИ ЛАБУД, а њено право име мало ко зна! Побегла је из Србије да би певала за 100 МАРАКА

ОВО ЈЕ ЖРТВА МАФИЈАШКЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У СУРЧИНУ Неђу Шубару званог Шуби убио син Стакленог заједно са мајком и тетком!

(ФОТО) МАТУРАНТИ, ОВО СУ РЕШЕЊА КОМБИНОВАНОГ ТЕСТА: Проверите да ли сте тачно одговорили! Овај задатак је највише намучио осмаке

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ ПОРОДИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У НОВОЈ ЦРЊИ! Бака (83) убила непокретног сина (60) из САМИЛОСТИ! 

Младић који је пронашао девојку ГОЛУ И ДРОГИРАНУ на Дедињу описао сцену коју је затекао и остао престављен! “УШАО САМ У НАПУШТЕНУ КУЋУ ДА ОБАВИМ НУЖДУ

ЦИГЛЕ ИМ ВЕЗАО ОКО ВРАТА, ПА ИХ СВЕ БАЦИО У СЕПТИЧКУ ЈАМУ! Застрашујући детаљи ТРОСТРУКОГ УБИСТВА у Сурчину! 

СРБИЈО, СПРЕМИ СЕ ЗА ПАКАО ОД ВРЕМЕНА! Пред нама је никад гори дан! Прво ће нас спарина убијати тачно до оволико сати, а онда ће да ДУНЕ пљусак! Увече

извор: SrbijaDanas.com/TangoSix фото: Printscreen

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here