БЛИСКО ПРИЈАТЕЉСТВО ЗАВРШИЛО СТРАВИЧНИМ ЗЛОЧИНОМ! Немилосрдно ликвидирани Шубара клео се у оца свог убице, А УБИЈЕН ЗБОГ БАНАЛНОГ ДУГА!

Informer DN

Неђа Шубара (42) из Угриноваца био је побратим са Сурчинцем Љубомиром Јовановићем Стакленим и имали су заједничке послове. Љубомиров син је, међутим, због баналног дуга убио Шубару и његову мајку и тетку
Убијени Неђа Шубара (42) из Угриноваца био је у веома блиским пријатељским, али и пословним везама са Сурчинцем Љубомиром Јовановићем Стакленим, чији га је син Драгослав брутално ликвидирао!

И Шубара и Стаклени су прилично имућни, па још више чуди то што је Драгослав 5. јуна због релативно малог дуга за стан убио Неђу, његову мајку Даринку (75) и тетку Миљу Петковић (80) и бацио их у септичку јаму иза очевог тржног центра у Сурчину!

Имање као тврђава
Како смо сазнали од извора из истраге, Неђини пријатељи су испричали инспекторима да је он много волео и ценио Стакленог, говорећи о њему као о побратиму.

ТРЕЋИ СВЕТСКИ РАТ ЗА ДЛАКУ! ТРАМП НАРЕДИО НАПАД НА ИРАН: У последњем моменту повукао наређење! Авиони већ били у ваздуху, а бродови на позицијама!

СА ЛОГОРА У КОЈЕМ СУ МУЧЕНИ И УБИЈАНИ СРБИ У СРЕБРЕНИЦИ СКИНУТА СПОМЕН-ПЛОЧА: Нестало тек постављено обележје, а породице српских жртава траже реципро

– Према сведочењу Шубариних пријатеља, он је о Љубомиру Јовановићу свима говорио како нема поштенијег и бољег човека. Није дозволио да било ко о Љубомиру каже лошу реч, ословљавао га је са „брат мој“. Зато ће истрага овог злочина бити проширена на све контакте између Шубаре, с једне стране, и Стакленог и његовог сина с друге – прича наш извор.

Подсетимо, према првим резултатима из истраге, Шубара је надавно купио стан од Драгослава, уз договор да му да скупоцени „мерцедес“, и накнадно нешто пара у кешу.

Међутим, према тој првој верзији, Неђа је недавно рекао Драгославу да нема намеру да му да тај кеш, па је овај 5. јуна са другарима отишао у Шубарину вилу у Угриновцима и направио масакр, а затим је три тела бацио у септичку јаму у Сурчину.

– Невероватно је да Драгослав убије Неђу и две старице због некаквог дуга који је овај могао да исплати у свако доба, без проблема, јер је био имућан.

Поготово кад се узме у обзир да је Неђа волео Драгослављевог оца „као брата“, како је говорио. Зато треба испитати да ли ту има неког дубљег, много већег сукоба, који је недавно пореметио све односе између Шубаре и Јовановића. Овај злочин личи на неку освету за много веће нерашчишћене рачуне – наводи наш саговорник.

Шубара је, иначе, поред виле у Угриновцима имао још неколико станова на Лединама, више локала, а бавио се препродајом скупоцених аутомобила. Био је, такође, и физички изузетно јак и крупан, и доста времена проводио је у теретани.

Међутим, његова вила у Угриновцима, коју је купио пре неколико година, обезбеђена је и ограђена као тврђава. Десетине камера покривају сваки угао око имања, који се налази у једном забаченом делу, а около су ливаде. У дворишту су и даље два пса чувара, расе кана корсо. То све, наиме, указује да се Шубара плашио за своју безбедност, а истрага ће показати да ли је у последње време био свестан да му права опасност заправо прети од сина „побратима“.

Што се Драгослава тиче, он је само пет дана након масакра у Угриновцима, 10. јуна, пресрео супругу Теодору (25) у Блоку 45 на Новом Београду, где се она преселила код родитеља након што га је крајем марта напустила због насиља.

Драгослав је тад испалио неколико хитаца Теодори у груди и тешко је ранио, наочиглед њихове једанаестомесечне бебе, а затим је себи испалио хитац у главу и убио се.

Foto: Printscreen Instagram

Саслушани саучесници
Тек након те крваве драме, Љубомир је пријавио полицајцима да сумња да је његов син можда умешан и у нестанак Неђе Шубаре. Убрзо су Неђин леш, као и тела његове мајке и тетке пронађени у септичкој јами. Руке и ноге на телима су биле везане селотејп траком, а око вратова им је био канап, на чијим супротним крајевима су били привезани бетонски блокови.

Одмах затим ухапшени су Драгослављеви помагачи у троструком убиству – Милош С. и Лазар Д. се сумњиче да су са Јовановићем мучили Неђу и две старице, а онда их убили. Обојица су се јуче на саслушању у Вишем тужилаштву у Београду бранили ћутањем, након чега им је одређен притвор до 30 дана.

БОЉЕ ДА ЈЕ ТЕРАО ДЕТЕ ДА УЧИ! Дан раније сакрио мобилни у ЊЦ-у, ПА СЛИКАО ТЕСТОВЕ! Сад му прети ДО 8 ГОДИНА ЗАТВОРА!

(ВИДЕО) ПУТИН ВИШЕ ОД ЧЕТИРИ САТА ОДГОВАРАО УЖИВО ПОД ЖЕСТОКИМ САЈБЕР НАПАДИМА: Ако желиш мир, спремај се за рат! Ако САД употребе силу против Ирана, то ће бити КАТАСТРОФА!

Никола Ч., који се терети да им је помогао у прикривању злочина, пред тужиоцем је изјавио да му је Драгослав дао један мобилни телефон, за који се касније испоставило да је Неђин, да га баци у канал Галовица. Никола је тврдио да он није знао коме тај телефон припада.

Неђина рођака: „Дечаче, шта нам приреди…“
Рођака Неђе Шубаре опростила се на Инстаграму од убијеног стрица, објавивиши једну његову фотографију:

-… Наш велики господине, домаћине, достојанствени стриче, мој заштитниче. Добри друже. Велики дечаче. Па рат прођосмо, не изгубисмо живот, али се нађе неки дечак да узме себи за право да ти пресуди. И теби. И бакама…

Дала бих све да је ово ружан сан, па сутра, кад устанем, да ме назовеш и кажеш: „Боцо, хоћемо ли на колаче?“ Никада ти нисам рекла колико те волим, стално сам ти нешто замерала…

Сад бих дала живот да те загрлим и кажем извини ако сам те увредила некад… Ову слику си ми послао кад си за Божић ишао да сечеш бадњак.

Нико се није знао толико обрадовати празницима. Славу славити. Људе угостити… Онај што је урадио све ово пресудио је себи, својој жени. Еј, дечаче, шта нам приреди…“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Путин шаље С-400 Техерану?! Америчка АГРЕСИЈА само што није почела!

Драгослав натерао Неђу да гледа како му убија мајку и тетку! Старице су вриштале узалуд! Све их је оверио и бацио у фекалије!

Ово је доказ колико је Слоби била важна веза са Русијом: Због вести из Москве Милошевић испуцао цео шаржер из пиштоља!

ХАОС У БЕОГРАДУ! Имали С*КС на Ади када их је УДАРИО ГРОМ, а прави скандал настао тек у болници

Informer

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here