ШИПТАРИ СЕ УБРЗАНО НАОРУЖАВАЈУ! Турци дали Тачију ‘звер’ за упад на север КиМ!

Informer DN
Турска послала лажној држави борбено возило ‘кобра’ вредно скоро 500.000 долара. Војска у Нигерији користила ове ‘звери’ за обрачун са побуњеницима

Шиптарски екстремисти планирају нови напад на север КиМ у којем ће, осим специјалаца РОСУ, учествовати и борбена оклопна возила!

Нико није сигуран

Турска је лажној држави послала борбено возило ‘кобра’ вредно скоро 500.000 долара, и то потпуно бесплатно, са свом резервном опремом. Ову ‘звер’ је војска у Нигерији користила за обрачун са побуњеницима, а виђена је у рату у Авганистану и северном делу Ирака, због чега су безбедносни стручњаци уверени да ће Албанци управо ово возило користи за нови упад на север покрајине! Они истичу да је поновни препад специјалаца РОСУ, овога пута потпомогнут моторизованим јединицама, сасвим реалан, јер су Тачи и Харадинај најавили наставак акције у наводној ‘борби против организованог криминала’.

ХОРОР ОД ВРЕМЕНА СЕ НАСТАВЉА! Вечерас нам стиже СУПЕРЋЕЛИЈА која ће да разори Србију! Јака олуја, град и оркански ветар почињу пред крај дана! Бежите

ЧАНАК ПОНОВО ПРОВОЦИРА: Косово није Србија!

Приштински медији преносе да је примопредаја возила обављена у касарни која носи име по познатом шиптарском терористи.

„Турска је поклонила Косовским безбедносним снагама (КБС) оклопно возило ‘кобра’ са погоном на сва четири точка, са свом резервном опремом. Донација је уручена у приштинској касарни која носи има ‘Адем Јашари’. Укупна вредност овог возила је 462.457 долара“, објавио је РТК2.

Коментаришући ове наводе, председник Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић каже за Информер да ово може бити увод у јако опасну демонстрацију силе.

– Сад је потпуно јасно да Приштина не само да не жели да укине незаконите таксе које је увела на робу из централне Србије и тиме онемогућила наставак дијалога већ да се спрема на стални притисак и угрожавање безбедности Срба у покрајини. Уз то, Албанци и убрзано наоружавају своје такозване специјалне јединице, а њихова брутална бахатост и демонстрација сила виделе су се из последњег упада на север покрајине. Ово је само увод у још озбиљнију демонстрацију силе на северу покрајине, која би по њиховој замисли омогућила да неко други одлучује о статусу Косова и судбини српског народа, а не Европска унија – упозорава Бечић.

Крај потраге за Миливојем: Тело плутао Тисом 3 месеца, викендаши се паралисали од страха кад су видели језив призор на реци

ОПРЕЗНО! АКО КРЕЋЕТЕ НА ЛЕТОВАЊЕ, ОВИХ 6 НЕПРИЈАТНОСТИ ВАС МОГУ ДОЧЕКАТИ НА ГРАНИЦИ: Ево шта обавезно морате да пријавите царинику, а ако вам је аутомобил оштећен, ЛОШЕ ВАМ СЕ ПИШЕ!

Агресивни планови

Бивши потпуковник Контраобавештајне службе (КОС) Љубан Каран оцењује да ово доказује да су шансе за наставак преговора минималне.

– Пошто албански лидери на Косову тако упорно одбијају наставак преговора, јасно је да имају веома агресивне планове за север покрајине. Нова оружана агресија на север Косова је сасвим реална опција, јер видимо да албанско руководство врши техничке и оружане припреме за поновни препад. Управо у том контексту треба посматрати и оклопно возило које су на поклон добили од Турске – закључује Каран.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Јапанац на Ади Циганлији видео жестоког момка са ТЕТОВАЖОМ: Када је схватио шта пише, СМЕЈАО СЕ КО ЛУД

Ово изазива РАК, а многи Срби то РЕДОВНО КУПУЈУ и користе! Престаните ОДМАХ!

Додик седео са Медведевим у свечаној ложи, а онда УСТАО И ИЗАШАО – на стадиону мук!

Отац Илија донео свети огањ из Јерусалима и од тада се непрестано догађају ЧУДА за које свако треба да чује!

Информер

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име