СРПСКА ВОЈСКА ДОБИЈА НОВА ОКЛОПНА ВОЗИЛА! Стиже и муниција, а моћно српско оружје ће цео свет гледати!

Најновији домети домаће одбрамбене индустрије домаћој али и светској јавности биће представљени на Сајму наоружања и војне опреме „Партнер 2019“, који почиње сутра и траје до петка.
Помоћник министра одбране Ненад Милорадовић рекао је да се сајам, за 15 година колико постоји, много променио и да има много више излагача.

За десет дана 200 евра: Од овога у Србији може лепо да се заради, али нико неће да се лати тог посла

УБИО КОМШИЈУ, ПА МУ ИСЕКАО РУКЕ ДО РАМЕНА И НОГЕ ДО КУКОВА: Обрен (38) осуђен на 15 година робије за убиство у Миријеву

Како каже, тајминг није баш најбољи пошто је прошле недеље био сајам у Паризу, а ове недеље је у Москви. Међутим, сајам у Београду је ипак привукао пажњу, што говори о позицији српске одбрамбене индустрије на тржишту, поручио је Милорадовић.

Наводи да је примарни задатак српске одбрамбене индустрије да опреми Војску Србије најсавременијим системима.

Истиче да се у овом тренутку дешава опремање пешадијских јединица новом генерацијом оклопних борбених возила, стрељачким наоружањем, оптоелектронским системима, разним врстама нове муниције.

ПАКЛЕНИ ПЛАН! КАРДЕЉ СА СТАЉИНОМ ДОГОВОРИО ПРЕДАЈУ КОСОВА АЛБАНЦИМА: Они су доста примитивни, али ТО ЈЕ ПРАВИЛНА ОДЛУКА! Сви детаљи разговора Југословенске делегације и вође СССР у Кремљу…

ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ ШВЕДСКОГ СУДИЈЕ са КиМ: “Американци су скривали злочине Албанаца и ОСЛОБАЂАЛИ УБИЦЕ СРБА, нисмо им могли НИШТА…”

– Затим, најсавременијим артиљеријским системима са високим нивоом аутоматизације, са вођеним ракетама. То је нешто што значајно подиже способност наше артиљерије – каже Милорадовић и додаје да следи модернизација оклопних борбених возила и тенкова.

Према његовим речима, војска је имала дуг период заостајања из разних разлога, али Министарство и држава чине напоре да се на најефикаснији могући начин то стигне и да будемо на нивоу збивања у региону.

Каже да Србија рачуна на сопствену одбрамбену индустрију и да је то традиција дуга скоро два века.

“НИЈЕ ТАЧНО ДА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ИЗГУБИО КОСОВО!” Шок интервју руског експерта: О Ћосићу, подели Косова, МАФИЈИ, Тачију, Ђукановићу, Амфилохију…

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ! ПОРОДИЦА СА ДВОЈЕ МАЛЕ ДЕЦЕ ОСТАВЉЕНА ИСПРЕД ПЛАЖЕ НА УЖАРЕНОМ СУНЦУ: Тражили им да плате 20 евра за улазак

Покровитељ сајма „Партнер 2019“ је Министарство одбране Републике Србије, суорганизатор ЈП „Југоимпорт СДПР“, а извршни организатор „Београдски сајам“.

На сајму ће наступити 128 излагача, 96 из Србије и 32 из иностранства. Земље учеснице су Француска, Аустрија, Швајцарска, Финска, Шведска, Немачка, Италија, САД, Данска, Велика Британија, Босна и Херцеговина – Република Српска, Словенија, Хрватска, Чешка Република, Белорусија, Словачка и Србија, као и бројне високе стране делегације.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Венецијанска комисија одлучна: Власт у Црној Гори НЕЋЕ МОЋИ да отме имовину СПЦ!

(ФОТО/ВИДЕО) ПУТИН ИЗНЕНАДА ДИГАО ВОЈСКУ: Највећи војни округ на ногама, проверава се БОРБЕНА ГОТОВОСТ БЕЗ НАЈАВЕ!

Црногорци смислили како додатно да нас пељеше, ако летујете у Улцињу, спремите се за НОВУ НЕПРИЈАТНОСТ за ваш аутомобил

(ВИДЕО) Скинуо се у гаће и препливао Железничку станицу на Новом Београду!

Прљава ВОДА коју газите може изазвати ОПШТИ ХАОС у организму! Ево шта ће вам се десити ако НЕ БУДЕТЕ ПАЗИЛИ!

(ФОТО/ВИДЕО) Судар ДВА АВИОНА изнад града! АКТИВИРАНА ВОЈСКА! Крхотине ПАДАЈУ по људима!

ОСЛОБОЂЕНИ ЛЕГИЈА И ЗВЕЗДАН!

извор: SrbijaDanas/RTS

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here