МИЛИЦА ИЗ ЗАВЕТНИКА У ПОЛИЦИЈИ ЗБОГ „ЖЕНА У ЦРНОМ“ – Поднела пријаву против њих, Тужилаштво реаговало!

Милица Ђурђевић Стаменковски, члан Председништва Српске странке Заветници у оснивању објавила је на свом фејсбук налогу да је обавила разговор у станици МУП-а РС, а поводом кривичне пријаве коју је предала против организације Жене у црном. Подсећамо да је ова организација недавно одржала перформанс који је изазвао лавину негативних коментара.

Foto: Facebook

Објаву Милице Ђурђевић Стаменковски преносимо у целости:

Данас сам у станици полиције дала исказ овлашћеном службеном лицу МУП-а Републике Србије по налогу Вишег јавног тужилаштва, а поводом кривичне пријаве коју сам поднела против организације „Жене у црном“ и њихове предводнице Станиславке Зајовић. Позвана сам у својству подносиоца пријаве. Морам да напоменем да је полиција била коректна и професионална и да је забележила садржајно и опширно објашњење које сам изнела.

ЈЕЗИВО! Наставник ухапшен у Апатину због порнографије! Стан му био пун фотографија и снимака деце

НАТО ОПЕТ ПРЕТИ: Масовном војном вежбом у Хрватској увежбавају напад ако Србија одлучи да штити народ на Косову!

Ово је срамота шта држава допушта! Да ли је могуће да су систем окупирале некакве Жене у црном које носе лик вештице на…

Милица Ђурђевић 发布于 2019年5月29日周三

У станици сам поновила да сам реаговала на вређање наших верских осећања, ширење мржње и нетрпељивости, позивање на насиље против Српске православне цркве и скрнављење наших верских симбола испред Патријаршије.

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ! Ухапшене 62 особе због диловања дроге, оружја, превара и искоришћавања МАЛОЛЕТНИКА ЗА ПОРНОГРАФИЈУ

ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА КРВОПРОЛИЋЕ У ЛЕСКОВЦУ! Ухапшен мушкарац, хтео да убије ћерку, њеног дечка и послодавца!

Позвала сам Тужилаштво да реагује у складу са Кривичним закоником, јер игнорисање оваквих екстремистичких испада прети да ескалира у далеко веће инциденте, насиље и агресију према цркви и верницима.

Подсетила сам да је ова „удруга“ неколико месеци раније скрнавила споменике патријарху Павлу, Николи Тесли и другим знаметнитим личностима наше историје.

Нећу се повући док се не изборимо за наша права! Ми нећемо и не смемо бити грађани другог реда у сопственој земљи. Доста смо били тиха већина која је трпела терор од стране бучне мањине. Сувише дуго смо трпели савијене кичме, погнуте главе, бројећи ударце и шамаре. Овде су многи газили по Србији, блатили нас и тражили тобоже своја права. Питам се где су наша и где смо ми у сопственој земљи?! Важе ли за нас право и правда или је то резервисано само за привилеговане?!

СРАМ ТЕ БИЛО РАМУШЕ! Харадинај начисто полудео: Нећемо дозволити Србима на северу КиМ да добију храну! Шверцоваће дрогу и оружје

МЛАЂАН ИЗ ДОЊЕГ АДРОВЦА ОТКРИО ДА ЈЕ УКРАДЕНА БЕБА, А ОНДА КРЕЋЕ ЈОШ ВЕЋА ДРАМА

Хоћу да верујем да ће овога пута институције поступити по суштинском принципу демократије – једнакости пред Законом!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОРАЗ ПРОАМЕРИЧКЕ ОПОЗИЦИЈЕ! Бошко Обрадовић шокирао своје следбенике! Показао у коликом су расулу опозициони лидери! ПОТПУНИ ФИЈАСКО

Машиновођа искочио из локомотиве! Откривени језиви детаљи трагедије у Реснику!

ЦРНИ ДАН ЗА БИЦИКЛИСТЕ У СРБИЈИ! Двојица погинула у размаку од само седам сати!

извор: GovoriSrbija.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име