МЛАЂАН ИЗ ДОЊЕГ АДРОВЦА ОТКРИО ДА ЈЕ УКРАДЕНА БЕБА, А ОНДА КРЕЋЕ ЈОШ ВЕЋА ДРАМА: Рекли су ми да су ме оставили у породилишту! Измислили су ми и оца имајку! Сада две породице чекају ДНК анализу верујући да је њихов син!

Foto: Printscreen/Youtube

Млађан Радивојевић (38) из Доњег Адровца, код Алексинца, прва је особа за коју је доказано да је украден као беба. Имена његових родитеља у свим постпорођајним документима, укључујући и матичне књиге- измишљена су. Ни мајка ни отац не постоје! Млађан је имао само три месеца када је дат на усвајање.

(ВИДЕО) ГОРИ ЕВРОПА, НЕМА СПАСА! Из Сахаре стигао НАЈВЕЋИ ТОПЛОТНИ ТАЛАС У ПОСЛЕДЊИХ 70 ГОДИНА! Ево када ће бити НАЈГОРА ВРУЋИНА!

ИЗГЛАСАНО: РУСИЈА СЕ ВРАЋА У САВЕТ ЕВРОПЕ! Украјина бесна: КАО ЗОМБИЈИ, ПРВЕ НОЋИ ОТВОРИЛИ СУ ВРАТА АГРЕСОРУ!

„Лечила сам се од стерилитета, 14 година нисмо имали деце. Пријавили смо се за поступак усвајања и стављени на листу чекања. Брат од стрица мог мужа био је начелник полиције у Алексинцу. Вероватно да би се њему додворили, тек, у центру за социјални рад нашли су нам брзо дете“, прича Верица Радивојевић (71), Млађанова усвојитељка.

PRINTSCREEN/FACEBOOK

Бебу су јој, каже, донели тадашњи директор Центра Алексинац Славољуб Момчиловић и радница Ангела Станимировић.

„Донели су га у болничком чаршаву и Момчиловић је рекао „Ако ти се не свиђа, можеш да га замениш“, сећа се Верица.

Усвојитељи су били збуњени, али толико су се радовали детету да су врло брзо на ово заборавили. Млађан је од најранијег детињства знао да је усвојен, али није имао жељу да трага за родитељима. И Верици и њему у Центру су рекли да је мајка била млада и да је побегла из болнице одмах после порођаја.

Машиновођа искочио из локомотиве! Откривени језиви детаљи трагедије у Реснику!

„Када сам и сам добио троје деце, пожелео сам да сазнам ко ме је родио, да се не деси да моја деца, не знајући, једног дана уђу у брак с братом или сестром. Службеница Центра ми је само усмено потврдила да ме је мајка оставила у болници“, прича Млађан.

Зато су се он и супруга Милица обратили Радиши Павловићу из Владине Комисије за нестале бебе и председнику Удружења „За истину и правду о бебама“, и Миланки Момчиловић из истог удружења. Тек после њихове ургенције, Млађан добија извод из матичне књиге и клупко почиње да се одмотава.

Из авиона се видело да је документација фалсификована. Наводно је рођен 3. марта 1981. године у крушевачком породилишту, а у болничком протоколу писало је име измишљене мајке Снежане Стојановић из села Прћиловица, девојачко презиме Милојевић и оца Синише Стојановића из Доњег Адровца. Прва пријава Млађановог рођена била је под презименом Стојановић. Међутим, болница шаље матичној служби истог дана нову пријаву, где се брише брачно стање и постојање оца, и дечак сада има само мајку и име Ненад Милојевић. Ни на једном документу не постоји потпис мајке.

„Занимљиво је да је, сада већ покојни матичар Лука Стојановић, уписао дете у матичне књиге рођених 10. марта, а извод из болнице стигао је тек дан касније“, каже Павловић.

Радивојевићи су дечака усвојили 2. октобра 1981. године и дали му данашње име и презиме.

ЦРНИ ДАН ЗА БИЦИКЛИСТЕ У СРБИЈИ! Двојица погинула у размаку од само седам сати!

Када је кренуо у потрагу за мајком, испоставило се да жена која се води као његов биолошки родитељ није уписана ни у матичној служби у Алексинцу, нити у Житковцу (надлежном за Прћиловицу и Доњи Адровац). Не постоји ни отац, који се појављује у првом изводу, као ни подацио да је икада скопљен брак између родитеља.

Директорка Центра за социјални рад у Алексинцу признала је да његовог, али и још 28 досијеа о усвајању у периоду од 1976- 1985. нема!

Када су из Удружења изашли први пут у медијима с Млађином причом, не откривајући му идентитет, јавиле су се две породице којима су деца умрла тог пролећа у крушевачком породилишту, али они сумњају да су отета. ДНК анализа ће показати да ли је нека од ове две породице Млађина.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИ СА СЕВЕРА ПРЕД КАТАСТРОФОМ: Нема млека и уља, од четвртка неће бити ни хлеба!

МАЛА НЕПРИЈАТНОСТ У ЈУТАРЊЕМ ПРОГРАМУ Жика Шареница прекинуо госта и рекао му две речи! Ђурић црвенео од блама, било му баш нелагодно!

ШОКАНТНО СВЕДОЧЕЊЕ ШВЕДСКОГ СУДИЈЕ са КиМ: “Американци су скривали злочине Албанаца и ОСЛОБАЂАЛИ УБИЦЕ СРБА, нисмо им могли НИШТА…”

“НИЈЕ ТАЧНО ДА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ИЗГУБИО КОСОВО!” Шок интервју руског експерта: О Ћосићу, подели Косова, МАФИЈИ, Тачију, Ђукановићу, Амфилохију…

Kurir.rs/Večernje novosti

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име