ЖИТОРАЂА ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕ

Напредњаци у Житорађи представили резултате рада, једна од најзначајнијих инвестиција-купалишни комплекс.

-Једна од најзначајнијих инвестиција за општину Житорађа, свакако је изградња купалишног комплекса, чија је вредност 120 милиона динара. Пројекат је у целости финансиран средствима Министарства омладине и спорта.

Изградњом овакве инфраструктуре, не само да ће се оплеменити забавна и спортско-рекреативна понуда у Житорађи, већ ће се отворити и одређен број нових радних места, што је приоритет рада локалне власти, речено је на конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке у Житорађи, коју су одржали Милена Јовановић, члан Општинског одбора, Марко Стошић, повереник Месног одбора Бадњевац и Миљан Митић, шеф одборничке групе СНС-а. Тема конференције била је, између осталог, инфраструктура.

-Општина има у плану да у току наредне буџетске године обогати садржај купалишног комплекса уградњом тобогана и других забавних садржаја. С обзиром на то да смо као мала општина у дефициту са људским ресурсима и финансијама, нисмо били у могућности да на адекватан начин презентујемо све резултате рада, али смо се договорили да барем једном недељно путем медија обавестимо грађанство о томе шта је рађено, а шта тек треба да се ради. Излазићемо и на терен, и лично ћемо информисати грађане шта радимо и који су нам планови, рекла је Милена Јовановић, члан Општинског одбора Српске напредне странке Житорађа.

(ProkupljeOnline.com)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име