ВОЂА КАВАЧКОГ КЛАНА ВОДИО ПОСЛОВЕ И ИЗ ЗАТВОРА: У ћелији Кашћелана пронађен телефон, а сада се утврђује да ли је тако давао ИНСТРУКЦИЈЕ кавчанима!

Printscreen

У соби Истражног затвора у којој борави Слободан Кашћелан, вођа озлоглашеног “кавачког клана” са још два притвореника пронађен је мобилни телефон, за који није утврђено како је ту доспео.

ТРАМП ИСПИСАО ИСТОРИЈУ! Један амерички председник први пут крочио на тло Северне Кореје, и ево шта му се десило!

ДАНАС ВРЕЛО, А ОД СУТРА ПАКАО! Данас 31, а у прва два дана јула температура и до 38!

Телефон је пронађен приликом контроле и послат на вештачење како би се утврдило коме од тројице притвореника припада. Истражитељи сумњају да је телефон Кашћеланов, али ће то утврдити анализом контаката. Црногорски медији незванично сазнају да управа ЗИКС није санкционисала ниједног затворског полицајца због овог пропуста

Кашћелан је ухапшен 13. децембра 2018. у Чешкој, а изручен је Црној Гори 8. фебруара. Вођа озлоглашеног црногорског клана је осумњичен за покушај убиства, стварање криминалне организације и зеленашење.

Сумња се да је Кашћелан крајем маја 2010. године на подручју општина Котор, Тиват и Будва организовао криминалну организацију ради стицања незаконите добити и организовао деловање криминалне организације уз тачно одређених правила и унутрашње контроле, при чему је сваки члан криминалне организације имао унапред одређен задатак и улогу, саопштио је Интерпол.

ВОЗАЧ БМВ-А КУКА У ЗАТВОРУ! Погазио људе у Страхињића Бана, тражио пиштољ и хеклер, а САДА ЈЕ ТОТАЛНО ПРОМЕНИО ПРИЧУ!

ДОДИК У ИНТЕРВЈУУ ОТВОРИО ДУШУ: БиХ је требало да буде подељена 1995. године, Срби од ње никад ништа нису имали!

Његово спровођење до спушког затвора изведено је уз јаке мере обезбеђења, незапамћене у Црној Гори. Од Чешке до Подгорице је био у пратњи полицајци у цивилу, на црногорском аеродрому су га сачекали бројни полицајци и припадници специјалних јединица, а његово спровођење праћено је под будним оком снајпериста који су били распоређени по граду.

По изласку из авиона глава му је била прекривена црном врећом, а имао је панцир. Када је стигао у затвор, мере безбедности подигнуте су на највиши ниво, а занимљиво је да је готово истовремено у затвор доведен и Милић Миња Шаковић (31) високорангирани члан супарничког “шкаљарског клана”.

Обојица су смештени у ћелије са посебним надзором, а чуварима је наређено да посебно воде рачуна да Кашћелан, приликом било какве активност, не дође у контакт са особама које су повезане са шкаљарским кланом.

Курир.рс/Побједа

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име