Председник Русије на ЦНН-у гледао МАРШ НА КОСОВО! Служба у Москви је знала шта се спрема Србима, одлука донета ПРОТИВ СВИХ!

Foto: Public

Николај Викторович Стасков, главни оперативац “руског десанта” на аеродром Слатина 1999. године, рекао је да је 120 руских авиона било спремно да полети на Косово, у случају да је и један метак испаљен на руске снаге, које су 11. јуна 1999. од КФОР-а преузеле контролу над аеродромом Слатина.

Тачно у 11 часова сазнаћемо каква је даља судбина Косова!

ГОРИ ТВИТЕР! НАКОН ПРЕСУДЕ СИНУ, ОГЛАСИО СЕ ЖЕЉКО МИТРОВИЋ: “Е мој часни суде…”

Како је он објаснио, три ваздушне дивизије, са 120 авиона, биле су спремне за рат на Косову те године.

– Наредба за напад била би издата да је само један метак испаљен на наше војнике. Британски генерал Мајкл Џексон, имао је ову информацију кад је пред камерама рекао да Руси могу да остану на Слатини јер, како је нагласио, не жели да изазове трећи светски рат. Да, били смо спремни на све – рекао је Стасков за руске Новости.

Према његовим речима, на узбуни су биле три дивизије, а 120 авиона је опремљено борбеним средствима.

БЕДО ЉУДСКА! Мило забранио вести о Момиру Булатовићу! СКАНДАЛ У ЦГ НА ДАН САХРАНЕ БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА

(ФОТО) НАЈПОТРЕСНИЈИ ОПРОШТАЈ ОД МОМИРА БУЛАТОВИЋА Ове речи разарају душу и кидају срце!

– Председник Јељцин, министар Иванов и министар одбране Сергејев су гледали наш марш на Косово на ЦНН, нису знали шта се дешава – рекао је руски генерал.

– После политичке одлуке да наше трупе не учествују у одржавању мира на Косову, сели смо у Москви и говорили о томе како да помогнемо Србима, јер смо имали информације о томе шта ће се десити. Била је ту и служба, и ја сам добио задатак да руководим маршом – рекао је он.

(ВИДЕО) ТРАГЕДИЈА НА РУСКОЈ ПОДМОРНИЦИ: Погинуло најмање 14 морнара!

Минут пре поворке, Мило Ђукановић се без срама обратио породици Булатовић!

Стасков каже да мисли да ће проблем Косова бити решен на “вишем нивоу”, и да све зависи од “односа снага и поверења између хришћана и муслимана”.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СВЕ О НАЈВЕЋЕМ АЛБАНСКОМ ЛОБИСТИ КОЈИ ДОЛАЗИ ВУЧИЋУ НА НОГЕ Први тражио бомбардовање СРЈ и признање КиМ, изјавом о “војсци Косова” разбеснео све Србе

НИЈЕ ТАЧНО ДА ЈЕ МИЛОШЕВИЋ ИЗГУБИО КОСОВО! Шок интервју руског експерта: Без длаке на језику о Ћосићу, подели Косова, албанској мафији…

(ФОТО) Заветници гости код Сергеја Лаврова

(ФОТО/ВИДЕО) ОВО ЈЕ ЋЕРКА МОМИРА БУЛАТОВИЋА КОЈУ НИКАД НИСТЕ ВИДЕЛИ: За Бошком је патио, за њу је живео! Туга мезимице Нине за оцем

(ВИДЕО) ТРИФУНОВИЋ ИМА НЕНОРМАЛАН ПРЕДЛОГ: Албански језик да буде званичан у Србији! ПРОЛУПАО

ЦРВЕНИ МЕТЕОАЛАРМ НА СНАЗИ У СРБИЈИ! ТРОПСКИ ТАЛАС ДОНЕО ПАКЛЕНЕ ТЕМПЕРАТУРЕ, АЛИ ТО ЈЕ ТЕК ПОЧЕТАК: Ево кад ћемо се све топити током лета, али и кад

Извор: GazetaExpress/Alo

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име