Асфалтирана Улица Косанчић Ивана у Прокупљу

Завршне радове на асфалтирању Улице Косанчић Ивана данас су посетили члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица, начелник Градске управе Прокупље Никола Копривица и в. д. директора ЈП за урбанизам и уређење Милисав Брајковић.

Да би се кренуло са асфалтирањем, било је неопходно прво  подигнути коцку која је била целом дужином улице, заменити водоводну инсталацију, урадити  нови  горњи строј и извршити нивелисање шахти.

-Због обилне кише, која је падала у два наврата, радови се нису могли завршти у планираном року. На овој улици, радници Јавно-комуналног предузећа „Хамеум“ променили су комплетну водоводну инсталацију, направили нове шахте, да би се након тога кренуло са насипањем ризле. Тек након ових послова, почело се са постављањем новог асфалта, рекао је Копривица и додао да су средства за ове радове, у износу од скоро три милиона динара, обезбеђена из локалног буџета.

Завршним радовима на афалтирању Улице Косанчић Ивана, чија дужина износи 150, а ширина шест метара, присуствовали су и житељи овог дела града.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Отворен конкурс за Плакету Светог Прокопија

Проглашена најбоља фотографија на конкурсу “Моја фото(град)фија”

Прокупачка Библиотека отворила штанд на базену

Организациони одбор одлучио: Манифестација „Дани вишње и 14. Топлички сабор вишњара“ неће бити одржана

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име