БИВШИ БАЈАГИН БУБЊАР ДАНАС ЛЕЧИ ПОЛА ХОЛИВУДА, А ПОСЛЕ 40 ГОДИНА СЕ ВРАТИО У СРБИЈУ! Према њему је снимљена серија Доктор Хаус, а он је лекар који никад не користи лекове!

Доктор Томас је светски признати дијагностичар, научник и професор, један од пионира примене квантне физике у медицине И један од пионира доктора кловнова. Болест може да констатује на вашем лицу. Он је лекар који никада није користио лекове.

Доктор Томас Печнер, бивши бубњар Бајаге и инструктора, данас лечи пола Холивуда а био је инспирација за телевизијску серију и лик доктора Хауса.

О одрастању у Београду у свом животном путу говорио је за Еџплозив.

Печнер је студирао и докторирао медицину у Београду, он је Немац рођен у Београду, звао се Горан и Томас и постао је инспирација за чувену америчку серију Др Хаус.

(АУДИО) ШОКАНТАН РАЗГОВОР ЈЕРЕМИЋА СА МИЛОВИМ САВЕТНИКОМ: Је*асмо мајку Србији и Црној Гори!

ШИПТАРИ ХОЋЕ ПОНОВО ДА СУДЕ ПАВКОВИЋУ! Ево шта им је он поручио…

“Ја сам срећан и поносан што сам овде срећан и одрастао, више волим бурек са јогуртом него било које немачко јело”, каже за Еџплозив Томас Печнер.

У најнезгодније време на овим просторима носио је немачко име и учио је о злоделима немачког окупатора за време Другог светског рата.

“Једном сам питао оца зашто су сви на ић а ја на ер, а он је рекао то је зато што смо ми Немци, рекао сам да не желим да будем Немац, јер кад год смо се играли куће Партизана и Немаца нико није хтео да буде Немац.

Детињство га везује за Радничку улицу и Шећерану, где му је отац радио као ратни војни заробљеник, све док машине нису почеле да производе шећер.

(АУДИО) ШОКАНТАН РАЗГОВОР ЈЕРЕМИЋА СА МИЛОВИМ САВЕТНИКОМ: Је*асмо мајку Србији и Црној Гори!

ШИПТАРИ ХОЋЕ ПОНОВО ДА СУДЕ ПАВКОВИЋУ! Ево шта им је он поручио…

После каријере уметника и предузетника, уписао је медицину само да би разумео узрок карцинома који мује констатован.

У Србију се вратио после готово 40 година, на место где је провео дане своје младости.

“Архитектонска школа је било нешто веома важно и специјално у мом животу, не само због школовања већ због читавог “пакета” тих наставника, професора, мајка Дане, разредне која је предавала српки”, присећа се Печнер.

Томас Печнер је данас светски признати професор, научник, дијагностичар, зачетник квантне гране у медицини и један од пионира доктора кловнова, човек који стално иде у кризна подручја и који болест може да констатује на вашем лицу. У својој тридесетогодишњој пракси никада није користио лекове.

ШОК САЗНАЊЕ! ЦИА ГА ОБУЧАВАЛА, НЕМАЧКА ТАЈНА СЛУЖБА ГА ЧУВА: БНД помогла Ејупију, убици Оливера Ивановића, да допутује у Приштину, а затим да се одмах

МАРИНА МАЉКОВИЋ ИМА ДЕВОЈКУ! Милица Дабовић о лезбијским везама у репрезентацији Србије!

ОВОМ ПЛАНИНОМ У СРБИЈИ ШЕТА 20 МЕДВЕДА: Најстарији се зове Милош и има више од 200 кила! Стар је више од 10 година и ево како изгледа! Ухваћен је пре

“Данас деци кад имају темепретауру стављају чепић у гузи, нико се више не сећа облога о сирћета. Поставља се питање ко је здрав човек, онај коме је добар рендгенски снимак, а он је рецимо масовни убица, треба поставити космичку дијагнозу, односно гледати и духовну и менталну страну пацијента.

Једном годишње долази у Србију и несебично жели да своје знање подели са онима који на овај начин желе да додку до излечења.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОТМИЧАР ИЗ ПАТРИЈАРШИЈЕ ОПТУЖИО ПОПОВЕ ЗА КРАЂУ! Откривамо ко је црквењак који је направио талачку драму

(ВИДЕО) Асадова војска развила моћно убитачно оружје! Нови заштитник Сирије спремно чека агресоре

Путин открио папину поуку свештенству

“Истином ћемо спречити Приштину да створи нову Сребреницу”: Дрецун о резолуцији која ће осудити злочине ОВК

(Kurir.rs/Exploziv)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име