МАРИНА МАЉКОВИЋ ИМА ДЕВОЈКУ! Милица Дабовић о лезбијским везама у репрезентацији Србије!

Instagram

Међу кошаркашицама репрезентације Србије претходних година било је свега, па и лезбијских веза, каже за Информер бивши капитен нашег националног тима Милица.

(ФОТО) УЈЕДИЊЕНЕ НАЦИЈЕ УДАРИЛЕ НАЈЈАЧИ ШАМАР ШИПТАРИМА! Хашим Тачи побеснео, сви му се смејун

ЗАБРАНА УЛАСКА СРПСКИМ ЗВАНИЧНИЦИМА НА КОСОВО ЈЕ ЛАЖНА ВЕСТ! Харадинај то потврдио Ани Брнабић

Дабовић
Српска кошаркашица, која је предводила наш тим до европског злата у Мађарској и олимпијске бронзе у Рију, тврди да селекторка Марина Маљковић има девојку!

– Било је свакаквих односа у репрезентацији, па и хомосексуалних. Ипак, све је то тренутно и пролазно. Човек некад проба неке ствари, али то је све променљиво. Какве год животе водили, најбитније је да на крају будеш срећан и живиш онако како желиш. Да ти у животу не буде битна само кошарка, као некима који немају ништа ван тога – објашњава Дабовићка.

(АУДИО) ШОКАНТАН РАЗГОВОР ЈЕРЕМИЋА СА МИЛОВИМ САВЕТНИКОМ: Је*асмо мајку Србији и Црној Гори!

ШИПТАРИ ХОЋЕ ПОНОВО ДА СУДЕ ПАВКОВИЋУ! Ево шта им је он поручио…

Батине помогле
Иако се Дабовићка повукла из националног тима 2016. године, имала је жељу да заигра и на Европском првенству које се тренутно игра у Србији. Милица истиче да је селектор Марина Маљковић главни кривац што она више не игра за наш тим.

– Марина ме је малтретирала и зато сам се повукла пре три године. Вређала је моју сестру Ану, као и остале играчице. То нисам могла више да трпим. Она увек ради шта жели. Ево, сад је на припреме повела своју девојку Јелену Дубљевић. Питам се само ко је платио њен боравак тамо. Можда је Марина, као право мушко у вези – објашњава Дабовићка.

СНАЈА КОЈА ЈЕ НОЖЕМ И ВИЛАМА УБИЛА СВЕКРВУ И РАНИЈЕ ХАПШЕНА: Супруг открио мрачне тајне Кристине! Претукла сина (2), а онда напала жену у канцеларији!

ДВА ДЕТЕТА ОСТАВИО БЕЗ ОЦА: Ево шта је малолетни убица из Рибарске бање рекао о злочину!

Недавно је најстарија сестра Дабовић, Јелица, изјавила да је отац Милан малтретирао Милицу и њу. Међутим, српска кошаркашица каже да ништа не замера родитељима.

– Јелица је испричала то што је испричала и не замерам јој. Само што ја немам право да судим о некоме ко ме је одгајио. Могу да кажем како су те батине утицале на мене и то је све. Захваљујући свему кроз шта сам прошла постала сам успешна и добра особа. Можда да није тога било ни ја не бих имала каријеру какву сам имала. Иако нећу никад васпитавати дете на такав начин – објашњава Дабовићка.

Недостаје јој брат
Брат Милице Дабовић ухапшен је 2017. године због кокаина, али Милица тврди да јој је то намештено.

– Брат ми много недостаје. Једва чекам да поново будемо заједно. Њему су наместили кокаин, зато ме то још више боли. Али све ће доћи на своје једног дана и ми ћемо поново бити заједно. Овако ми се срце кида што је тамо. Посећујем га кад могу, ништа више не могу да учиним по том питању – закључује Дабовићка.

ШОК САЗНАЊЕ! ЦИА ГА ОБУЧАВАЛА, НЕМАЧКА ТАЈНА СЛУЖБА ГА ЧУВА: БНД помогла Ејупију, убици Оливера Ивановића, да допутује у Приштину, а затим да се одмах

Желим веће груди
Српска кошаркашица, која често на друштвене мреже поставља изазовне слике, каже да се не стиди свог голог тела.

– Волим да се фотографишем у изазовним позама, у купаћем костиму. Не стидим се свог тела. Волела бих можда да имам веће сисе, али то је све. Шта сам желела да променим, променила сам, мало сам усне допунила и то је то. Мада ми људи кажу да сам и овако лепа и да не морам ништа да мењам на себи. Пријају ми комплименти – каже Милица.

informer.rs

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here