ХАРАДИНАЈЕВ ПРИЈАТЕЉ ОПЕТ ПРОЗВАО ВЕЉКА РАЖНАТОВИЋА: Ниси борац, имаш само паре

Promo

Прича о борби Петрита Мазрекаја, блиског пријатеља Рамуша Харадинаја и Вељка Ражнатовића, сина Светлане Ражнатовић, као да је утихнула. Велика прашина се подигла око тога да ли че доћи до меча, а као потенцијални датум се спомињао 31. август…

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ! ПОД НАТО ЗАСТАВОМ ОРИЛЕ СЕ УСТАШКЕ ПЕСМЕ: Хрвати и шиптари пијани и загрљени певали о клању Срба!

(ФОТО) ХОРОР НА ПУПИНОВОМ МОСТУ: Погинуо мотоциклиста у тешкој саобраћајној несрећи!

Наводно је највећи проблем локација одржавања. Иначе, причу је почео борац Петрит Мазрекај, којем је Харадинај лично уручио албанску заставу на једном од свечаних пријема због спортских остварења. Он је јавно прозвао Ражнатовића како су му сви досадашњи мечеви намештени…

Вељко Ражнатовић је убрзо након изјаве Петрита Мазрекаја како има намештене мечеве одговорио на прозивке:

ДАЧИЋ ПОРУЧИО: ЕУ мора да престане да се понаша КАО МОНАСИ СА ТИБЕТА!

(ФОТО) ГАЗДА БРАНИ ШЕГРТА! Бошкић проваљен, СКОТ ГА ПЕРЕ НА СВЕ НАЧИНЕ!

– Ма, досадни су више са тим и Мазрекај и сви остали који причају. Не обраћам пажњу на те коментаре. Терам своју причу, шта да радим. Хвала Богу, има све више људи који схватају мој труд и одрицање и знају то да поштују. Наравно да ниједан мој меч није био намештен.

– Искрено, мислим да је то само његов маркетиншки трик. Ако је изазивач, онда би по неким неписаним правилима требало да дође у Србију да боксујемо. Нереално је да човек који је 10 килограма лакши од мене прича о мечу. Без обзира на све, стварно бих волио да дође до те борбе и да она буде у Србији.

Да је Петрит Мазрекај крајње озбиљан у својој намери да се бори са Вељком Ражнатовићем, сведочи следећа изјава албанског борца.

ЉУБАВНИ ПЛАМЕН ТРЕСЕ КРАГУЈЕВАЦ: Ево како је љубоморна жена ЗАПАЛИЛА сеат љубави! Нов ауто претворила у ПРАХ И ПЕПО, место паљења експресно очишћено!

(ФОТО) ЧИСТА СПРДАЧИНА! Словенци направили статуу Меланије Трамп, СВЕТ ИМ СЕ СМЕЈЕ: ВИШЕ ЛИЧИ НА ШТРУМФЕТУ, НЕГО НА ПРВУ ДАМУ!

Наиме, он је поручио како “Вељко Ражнатовић уопште није борац, те како само има паре и да је то – то.” Још је додао и како је спреман да за овај меч не узме ниједан цент, те да он не би продао меч ни за целу Приштину, алаудирајући на ранију изјаву како Ражнатовић “купује” победе.

(ВИДЕО) РУСИ УОЧИЛИ КОЛОНУ НЕПРИЈАТЕЉСКИХ КАМИОНА У ШУМИ, А ОНДА ЈЕ НАСТАО ПАКАО! Тако то раде баћушке…

Петрит Мазрекај је истакао како, што се тиче њега, уопште није проблем да одмери снагу са Вељком Ражнатовићем, да је спреман већ сада, али да се чека одговор друге стране.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Исказ отмичара из Патријаршије са саслушања: Украли су 950.000 евра из Храма Светог Саве

ЈЕЗИВА НОЋ У ЦИРКУСУ ОРФЕЈ! Четири тигра РАСТРГЛА ТРЕНЕРА током пробе за представу!

ГРК СЕ ПРЕДОЗИРАО НА ЕXИТУ?! Трагедија на Петроварадинској тврђави!

ДАНАС КУВАЊЕ НА +35, ноћас стижу ГРОМОВИ И МУЊЕ!

Kurir sport / ekskluziva.ba

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here