ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА УБИЛА СТАРИЦУ ЗБОГ 2.500 ЕВРА! Пре бруталног убиства СЛАЛЕ ЈДНА ДРУГОЈ СРЦА И СМАЈЛИЈЕ НА ФЕЈСБУКУ!

Јелена Шпаговић (25) зверски убила и спалила Мајду Гаровић (81), којој није хтела да врати дуг. Брат Момчило Дујовић (21) јој помогао.

ГОТОВО ЈЕ! Одбијен пријем Косова!

Александар Вучић најавио нове ветрове у странци: Догодине одлазим с чела СНС!

Јелена Шпаговић (25) из Земуна, ћерка потпредседника Српске деснице Саше Дујовића, зверски је убила комшиницу Мајду Гаровић (81), којој није хтела да врати дуг од 2.500 евра! Јелена је 15. јуна измамила старицу из куће, искасапила је, а затим је уз помоћ свог брата Момчила Дујовића (21) запалила њен леш и бацила га у контејнер у викенд насељу у Крчедину!

Постоје озбиљне индиције да је Јелени помогло још неколико пријатеља да сакрије трагове злочина, због чега истрага још траје и може бити још ухапшених!

Како сазнајемо од извора из истраге, Јелена је добро познавала комшиницу Мајду и знала је да је старица девизна пензионерка и да има уштеђевину. Зато је пре извесног времена позајмила од Гаровићеве 2.500 евра, али никако није могла или хтела да јој врати дуг.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БЕОГРАДУ: Син убио мајку у стану на Звездари!

ТЕШКО НАМА ОД СУБОТЕ! Температура пада за преко 10 степени, а следеће недеље биће МНОГО ГОРЕ!

– Засад није познато зашто је она узела толики новац од комшинице. Међутим, познато је да за ту позајмицу није знао ни Јеленин бивши муж, с којим има малолетно дете, нити њени отац и брат. Највероватније је Мајда почела да притиска Јелену за новац, па је ова у једном тренутку помислила да ће моћи да се реши дуга тако што ће убити старицу, а да се тај злочин никада не расветли – објашњава наш извор.

Он додаје да истрага још није готова, па није хтео да нам открије где је тачно Јелена убила и искасапила старицу, након што ју је 15. јуна измамила из куће. Након што је пет дана касније Мајдин спаљен леш пронађен у контејнеру у Крчедину, откривени су ДНК и остали трагови, који су указали да су у злочин умешани Јелена, њен брат Момчило, али вероватно и још неколико особа.

Брат и сестра јуче су саслушани у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици, након чега им је одређен притвор до 30 дана.

Потпредседник Српске деснице остао је у шоку кад су му у суботу ухапшени ћерка и син због стравичног убиства.

– Уколико се докаже да су моја деца крива за злочин, треба да одговарају по најстрожим законима Србије. Осетио сам моралну одговорност да због свега поднесем оставку на функцију потпредседника Српске деснице – кратко је рекао Дујовић.

Комшије из Улице Бранка Плећаша у Земуну, где је живела несрећна Мајда, још не могу да верују да је она тако зверски убијена због пара.

Њих троје су најозбиљнији кандидати у игри за наследника Александра Вучића на челу СНС?

Мали Павле (7) умро оцу на рукама: Молио сам га да отвори очи, да не оставља тату, али није могао

– Јелена је до прошле године живела са мужем и сином у кући поред Мајдине. И након развода Јелена је често доводила сина код оца, па је сретала и Мајду. Још не могу да схватим да је могла тако нешто да уради… Како је могла? – пита се станарка ове улице која добро познаје и Јелену и убијену старицу.

Она додаје да је Шпаговићева и након старичиног нестанка, 15. јуна, често долазила код бившег мужа, па се чак и распитивала по комшилуку да ли неко зна где је Мајда!

– Јеленина бивша свекрва је била баш тужна када је Мајда нестала, много се забринула. Ни она није могла да поверује да јој је бивша снаја убила комшиницу – наводи наша саговорница.

Комшијама је, иначе, још чудније то што је Јелена убила Мајду због дуга, јер је, према њиховим речима, могла у сваком тренутку да јој врати паре.

– Није финансијски угрожена, а ако ништа друго, могла је да прода свој аутомобил и да врати Мајди тих 2.500 евра, које се спомињу. И њеног брата сам виђала овде у крају. Наивни клинац, мора да га је сестра наговорила да направе то зло – прича мештанин ове улице.

Јеленин бивши муж, с којим је укупно девет година била у вези и у браку, од викенда није виђен у овом крају Земуна. Претпоставља се да се након хапшења бивше супруге привремено одселио са мајком и дететом.

Месецима се дописивале

Јелена Шпаговић (25), ћерка политичара Саше Дујовића и Мајда Гаровић (80) биле су у блиским односима и дописивале су се преко друштвених мрежа неколико месеци пре него што ју је девојка брутално убила.
Јелена, која је осумњичена за убиство старице Мајде Гаровић, до пре неколико месеци живела је са супругом у кући поред старичине. Након што се растала од супруга, Јелена се иселила из куће, али је са некадашњом комшиницом одржавала односе. У томе у прилог говоре и јавне поруке на њиховим Фејсбук профилима.
Мајда је редовно хвалила Јеленине фотографије на којима је сама или са децом, док јој је Јелена на јавним порукама углавном одговарала само емотиконима који означавају смех.

Вацић: Превенција насиља је најважнија

Миша Вацић, председник Српске Деснице, истакао је да држава мора интензивније да ради на превенцији насиља.
– Подизање свести јавности о борби против насиља је од круцијалне важности. Неопходни су строжи закони и казне како би се овакви и слични трагични догађаји умањили, а на самом крају и спречили. Починиоци злочина никада нису били чланови ове организације, а као пунолетни грађани сносе личну одговорност за своје поступке – навео је Вацић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стефановић одговорио на спекулације да ће бити на челу СНС

(ВИДЕО) БРИТАНЦИ ШОКИРАНИ НАСИЉЕМ ХРВАТА: Обезбеђење кренуло да бије туристе палицама, бежали у море!

ПРЕ СРБИЈЕ ИДЕ У РУСИЈУ – Какву ће поруку Макрон донети Вучићу од Путина?

Комунална полиција има НОВА ОВЛАШЋЕЊА! Ево како ће од данас моћи да поступају, а ОГРАНИЧЕЊА ВИШЕ НЕМА

informer.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име