Мали Павле (7) умро оцу на рукама: Молио сам га да отвори очи, да не оставља тату, али није могао

Privatna arhiva

Седмогодишњи Павле И. страдао је у недељу увече од удара грома. Неко време је давао знаке живота, а онда је преминуо на путу до болнице, и то оцу на рукама.

ГОТОВО ЈЕ! Одбијен пријем Косова!

Александар Вучић најавио нове ветрове у странци: Догодине одлазим с чела СНС!

Према речима несрећног оца, Перице Гавазовића, који поред Павла има још троје малолетне деце, малишани су прексиноћ, скоро до 21 сат били напољу и играли се у дворишту тамошње циглане, уз коју се налази њихова кућа.

– Због снажног невремена које је захватило овај крај, ветра, кише, муња и грмљавине, супруга је отишла по њих и рекла им је да уђу унутра. И, заиста, жена и троје деце су се склонили, а Павле се задржао напољу, у близини оронуле шупе – прича Перица.

Како га није било, родитељи су се забринули.

– Невреме је беснело напољу, а ја сам чуо како је нешто јако ударило надомак куће. Мислио сам да је гром погодио оближње стабло. Истрчао сам бос напоље и видео Павла како лежи на бетону, држао се за ногу и казао ми да га је ту “опалио гром”. Плакао је и довикивао помоћ. Притрчао сам детету, које је почело да губи свест. Уплашио сам се и одмах позвао Хитну помоћ – прича отац.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БЕОГРАДУ: Син убио мајку у стану на Звездари!

ТЕШКО НАМА ОД СУБОТЕ! Температура пада за преко 10 степени, а следеће недеље биће МНОГО ГОРЕ!

И заиста, убрзо је стигло возило, каже несрећни отац.

– Унели су дете унутра, а ја сам пошао са њима у болницу. Био је жив, али у несвести. Молио сам га да отвори очи. Викао сам му да се пробуди, да не оставља тату… Да издржи још мало… Али, није могао. Умре ми дете на рукама, само стотинак метара од болнице – прича Перица, бришући сузе.

Њих троје су најозбиљнији кандидати у игри за наследника Александра Вучића на челу СНС?

Тело седмогодишњег Павла И. послато је на обдукцију у Институт у Ковин. Након тога, знаће се са сигурношћу да ли је заиста дечак преминуо од последица удара грома, или је пак, смрт наступила због неког другог разлога.

republika.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име