РУСИЈА ДАЛА УЛТИМАТУМ АМЕРИЦИ И ЕУ ЗБОГ СТВАРАЊА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ: Време је да се стопирају!

Илустрација (Фото: Правда)
Русија сматра провокацијом споразум Албаније и самопроглашеног Косова о отварању заједничких „дипломатских представништава“ у трећим државама, наводи се у саопштењу Министарства иностраних послова Русије.

Русија сматра провокацијом споразум Албаније и самопроглашеног Косова о отварању заједничких “дипломатских представништава” у трећим државама, наводи се у саопштењу Министарства иностраних послова Русије.

– Провокативни кораци Тиране и Приштине, који су у складу са реализацијом концепције “велике Албаније”, изазивају озбиљну забринутост. У том контексту видимо потписивање, 2. јула, албанско-косовског споразума о уједињењу дипломатских представништава у трећим земљама. Констатујемо да САД и ЕУ више воле да не реагују на овако деструктивне мере и да фактички покривају “великоалбанске манифестације” које су деструктивне за регион – наводи се у саопштењу Министарства.

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БЕОГРАДУ: Син убио мајку у стану на Звездари!

ТЕШКО НАМА ОД СУБОТЕ! Температура пада за преко 10 степени, а следеће недеље биће МНОГО ГОРЕ!

Према речима представника ресора, “изазивајуће” акције Тиране и Приштине нису случајне.

– Одатле се већ неколико година чују изјаве о дефакто уједињењу. Та линија албанског и косовског руководства је у супротности са Резолуцијом СБ УН 1244, подрива дијалог између Београда и Приштине, уз посредништво ЕУ, и поткопава стабилност на Балкану – нагласили су у МИП Русије, а преноси Спутњик.

Њих троје су најозбиљнији кандидати у игри за наследника Александра Вучића на челу СНС?

Мали Павле (7) умро оцу на рукама: Молио сам га да отвори очи, да не оставља тату, али није могао

ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА УБИЛА СТАРИЦУ ЗБОГ 2.500 ЕВРА! Пре бруталног убиства СЛАЛЕ ЈДНА ДРУГОЈ СРЦА И СМАЈЛИЈЕ НА ФЕЈСБУКУ!

Лажна држава Косово и Албанија потписали су споразум о уједињавању и координирању својих спољних политика, који укључује и заједничке амбасаде, објавио је шеф дипломатије тзв. Косова Беџет Пацоли на свом Твитер профилу пре четири дана.

Извор: Агенције

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име