ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА ЗАЋУТАЛА О УБИСТВУ СТАРИЦЕ, ЊЕН БРАТ ПРОШАО ПОЛИГРАФ!

Informer DN

Одсечене руке и ноге свирепо убијене Мајде Гаровић (81) , девизне пензионерке из Земуна, бачене су на путу између Београда и Крчедина када су убице покушавале да се отарасе леша!

Старица је у журби напустила кућу и улазна врата је оставила откључана, а одмах је уочено да недостаје златни накит!

За убиство се сумњиче рођени сестра и брат Јелена Шпаговић (25) и Момчило Дујовић(21) из Земуна, деца Саше Дујовића, некадашњег самосталног сарадника министра рада и другог човека Српске деснице, који је после њиховог хапшења поднео оставку на све функције, али полиција трага за осталим саучесницима.

– Сумња се да је Јелена кријући од свих од Мајде позајмила 2. 500 евра и да ту суму није могла да врати, па је наводно одлучила да је убије.

(ВИДЕО) ВОДИТЕЉИМА СЕ ПРЕВРНУО ЖЕЛУДАЦ КАД СУ ЧУЛИ! Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Приштину циви

МИЛИЦА (17) ПОГИНУЛА, ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЊЕНЕ ДРУГАРИЦЕ ТЕОДОРЕ (16)! Младић из кола неповређен после несреће ШОКИРАО сликом на Фејсбуку!

Међутим, има индиција да је Мајда помагала нашим људима да дођу до посла у Немачкој, где је радила 40 година и да је ту услугу наплаћивала, па је наводно дошло до сукоба у вези са поделом новца.

Мајда је више деценија радила у иностранству и тамо је упознала свакојаке људе.

– Када је нађено унакажено тело посумњало се да су јој неки чудаци дошли главе – објашњава саговорник близак истрази. – Више особа је позвано на разговор у вези са овим случајем, а неки од њих су помогли да сестра и брат буду ухапшени.

У злочин је умешана још најмање једна особа, која је присуствовала касапљену старице. Тек када се открије улога треће особе, случај ће бити расветљен – каже саговорник.


Јелена Шпаговић се у полицији и тужилаштву бранила ћутањем, каже њен адвокат Душан Чокоњевић.

Адвокат Небојша Мараш, бранилац Момчила Дујовића каже да је његов клијент изјавио да нема никакве везе са злочином.

– Мој брањеник је рекао да нема појма ни о чему и прошао је полиграф!

Јелена Шпаговић (25) из Земуна, осумњичена да је 15. јуна искасапила и запалила комшиницу Мајду Гаровић (81), јуче је на саслушању код тужиоца у Сремској Митровици ћутала о злочину, Међутим, Јелена је тврдила да њен брат Момчило Дујовић (21), који се терети за помагање, нема везе са Мајдиним убиством.

НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ УБИСТВА?! Мајда Гаровић (81) убијена и спаљена из ЈЕЗИВИХ РАЗЛОГА?!

ШОК! ПОЛИЦАЈАЦ ШВЕРЦОВАО ДРОГУ ЗА СОРАЈИНОГ ДРУГА?! Пронашли му дрогу у кући, а онда откривена веза са десном руком НАРКО-БОСА!

Како смо сазнали, и Момчило је на саслушању, после Јелене, казао да нема никакве везе са злочином, али није желео да прича о евентуалној сестриној одговорности.

– Њему је предочено за шта је осумњичен, па је он после тога само кратко рекао да нема никакве везе са оним за шта се терети. За сва остала питања се бранио ћутањем. Након тога Јелени и Момчилу одређен је једномесечни притвор – рекао је наш саговорник.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАКРОН СТИЖЕ СА 100 ЕЛИТНИХ ЛЕГИОНАРА: Откривено без чега француски председник не може да преспава у Београду!

Српкиња направила хаос у Бечу! Претукла полицајца, а онда јој је у помоћ притрчало неколико младића

ТЕЛЕФОНИРАЊЕ НА РАЧУН ГРАЂАНА: Бастаћ за телефон дао 2.100.000!

СРБИЈА ПОСТАЈЕ КРАЉЕВИНА?! Скупштина поништава одлуку из 1945. светски медији извештаваће о историјском догађају

informer/alo.rs

 

 

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here