МАКРОН СТИЖЕ СА 100 ЕЛИТНИХ ЛЕГИОНАРА: Откривено без чега француски председник не може да преспава у Београду!

Вучић и Макрон (Фото: predsednik.rs)
Председник Француске Емануел Макрон, који 15. јула долази у дводневну посету Београду, где ће му домаћин бити председник Србије Александар Вучић, један је од најчуванијих светских лидера у чијем обезбеђењу могу да учествују и припадници француске елитне борбене јединице – Легије странаца.
Макрон, откривају саговорници, долази са око 100 француских безбедњака. Једна група је већ стигла у Србију, где са припадницима српске полиције и служби безбедности до детаља припрема план заштите.

– Француска има јаку обавештајно-безбедносну службу ДГСЕ која разрађује план. Пред долазак Макрона послати су француски специјалци, њих око 50, који ће у сарадњи са српским колегама обезбеђивати посету. Проверавају се све тачке на којима ће Макрон боравити и руте којима ће пролазити. Наши агенти лепо сарађују са француским колегама, међу којима има и бивших легионара – прича извор.

Током дводневне посете Макрона, како додаје, биће ангажовано 4.000-5.000 полицајаца, уз припаднике специјалних јединица МУП и Војске Србије, БИА, ВБА и ВОА.

(ВИДЕО) ВОДИТЕЉИМА СЕ ПРЕВРНУО ЖЕЛУДАЦ КАД СУ ЧУЛИ! Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Приштину циви

МИЛИЦА (17) ПОГИНУЛА, ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЊЕНЕ ДРУГАРИЦЕ ТЕОДОРЕ (16)! Младић из кола неповређен после несреће ШОКИРАО сликом на Фејсбуку!

Члан Светске асоцијације шефова полиције Марко Ницовић каже да је председник Француске један од најбоље чуваних државника у свету.

– Није искључено да у Макроновом обезбеђењу има и припадника Легије странаца. Они су прошли најтеже обуке и имају посебне менталне и физичке способности. То су искључиво команданти, Французи. О његовој заштити брину и експерти фармације, медицине, хемијског оружја, да би елиминисали опасности од тровања храном или додира са предметима. Безбедносно ће бити покривено место где спава. Чак ће донети чаршаве, пешкире, сапуне, шампоне – каже Ницовић.

НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ УБИСТВА?! Мајда Гаровић (81) убијена и спаљена из ЈЕЗИВИХ РАЗЛОГА?!

ШОК! ПОЛИЦАЈАЦ ШВЕРЦОВАО ДРОГУ ЗА СОРАЈИНОГ ДРУГА?! Пронашли му дрогу у кући, а онда откривена веза са десном руком НАРКО-БОСА!

Како се сазнаје, француски председник ће највероватније бити смештен у хотел „Хајат“. Иначе, улице којима буде пролазио гост из Француске биће затворене, шахтови заварени, на зградама ће бити снајперисти, а грађанима који станују на тим трасама биће наређено да затворе прозоре и навуку завесе.

Појачаће се и контрола кретања пешака на прометним местима, где ће бити распоређени припадници Жандармерије у пуној опреми. Оштрије ће бити надгледана интернет комуникација Србије и иностранства.

Извор: Курир

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here