НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ УБИСТВА?! Мајда Гаровић (81) убијена и спаљена из ЈЕЗИВИХ РАЗЛОГА?!

Facebook

Шпаговићева и Дујовић ухапшени су 6. јула, након чега су саслушани у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици и њима је одређен притвор у трајању до 30 дана.

ТРАГЕДИЈА НА АУТОПУТУ НИШ-БЕОГРАД! Погинуле ДВЕ ОСОБЕ!

МИЛИЦА (17) ПОГИНУЛА, ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЊЕНЕ ДРУГАРИЦЕ ТЕОДОРЕ (16)! Младић из кола неповређен после несреће ШОКИРАО сликом на Фејсбуку!

Како су испричале комшије породица Гаровић и Шпаговић у Земуну, које иначе дели само ограда, Јелена већ око годину дана не живи у овој кући. Није познато у ком тренутку и из ког разлога је Јелена од Мајде позајмила новац. Оно што је евидентно на друштвеним мрежама жртве и осумњичене јесте да су њих две остале у контакту и након Јелениног одласка из куће Шпаговића. У прилог томе говоре и јавне поруке на њиховим Фејсбук профилима. Мајда је редовно хвалила Јеленине фотографије на којима је сама или са децом, остављајући коментаре попут „лепо“, а Јелена јој је одговарала само емотиконима који означавају смех. Није познато да ли се у међувремену нешто у њиховом односу променило. Комшије су испричале да се Јелена развела од супруга, а да су је виђали само када са сином долази у посету.

Иако им ни на крај памети није ко би могао да почини овако ужасан злочин, комшије имају сумње да је то био неко ко је приметио на њој накит који је увек носила.

– Свакодневно је ишла у дуге шетње. На рукама је увек имала прстење, по један на сваком прсту, један се посебно истицао по вредности. Носила је и златне минђуше и огрлице… Могуће да је то некоме запало за око, ко је желео да је опљачка – каже потресена комшиница.


Како су раније испричале комшије, Мајда и њен супруг живели су и радили цео радни век у Немачкој и примају девизне пензије. Ипак, према речима комшинице, из куће која је остала откључана те суботе када је Мајда изашла око 13 сати и више се није вратила, ништа није украдено. Мајдин муж је, испричала је комшиница, све затекао на свом месту, као и уштеђевину новца на месту где га држе.

Нестанак старице пријавио је њен супруг 16. јуна када се у Земун вратио из њихове викендице у Карловчићу, а угљенисане делове тела пронашао је мештанин четири дана касније у контејнеру мештанин у Дунавској улици у близини Крчедина.

Након хапшења Јелене Шпаговић и Момчила Дујовића, њихов отац Саша Дујовић, бивши посланик и сада већ бивши високи функционер „Српске деснице“ и бивши саветник у Министарству рада је рекао следеће:

Српкиња направила хаос у Бечу! Претукла полицајца, а онда јој је у помоћ притрчало неколико младића

10 СТВАРИ НИКАКО НЕ ТРЕБА ДА РАДИТЕ КАДА ГРМИ! Мобилни одмах искључите, нарочито ако нисте на УЛИЦИ и заштитите УШИ рукама! Ево зашто

– Уколико су моја деца починила то шта им се ставља на терет и за шта је тренутно у току истрага, нека одговарају у складу са законом, као и сви други грађани Србије – рекао је Дујовић.

Дујовић је рекао да његова деца „неће имати никакве протекције због његовог ангажовања“.

– Најстроже осуђујем потез ако га је неко од моје деце направио, тако да оно што је закон прописао мора да се примењује за све грађане – рекао је он. Дујовић је прекјуче поднео оставку на све функције.

– Што се мене тиче, из моралних разлога и могућег поступка своје деце ја сам поднео оставке на све функције у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања – рекао је Дујовић, а потом додао:

– Жао ми је жртве, жао ми је због потеза, најжалије ми је као родитељу због свега што се десило. Искрено се извињавам и грађанима Србије. Ја сам ратни ветеран који се дуго борио и бранио ову државу, али тако је – како је. Све у свему, ја од јавности не бежим, моја деца ако су крива морају да одговарају као сви који су криви.

Даља истрага и обдукција показаће како је старица и чиме убијена јер је њено тело нађено у фази распадања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТЕЛЕФОНИРАЊЕ НА РАЧУН ГРАЂАНА: Бастаћ за телефон дао 2.100.000!

СРБИЈА ПОСТАЈЕ КРАЉЕВИНА?! Скупштина поништава одлуку из 1945. светски медији извештаваће о историјском догађају

Лаж до лажи! Тачи и Харадинај оптужили СРБЕ за ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ: “Браћа Битић су хероји, а ЗЛОЧИНЦИ СУ У БЕОГРАДУ”

Alo/Blic

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here