Српкиња направила хаос у Бечу! Претукла полицајца, а онда јој је у помоћ притрчало неколико младића

printscreen/telegraf

Три ухапшене особе, три рањена полицајца, уништен полицијски аутомобил и такозвана моторола – епилог су инцидента који се догодио у центру Беча у ноћи између понедељка и уторка, а која је изазвала 21-годишња побеснела Српкиња.

Све је почело када су полицајци дошли на интервенцију због разјарене 21-годишње Српкиње, која је урлала и ударала једног мушкарца насред улице. Полицајци су покушали да јој ставе лисице на руке, а њено привођење је разљутило групу мушкараца која је у том тренутку излазила из оближњег ноћног клуба.

ТРАГЕДИЈА НА АУТОПУТУ НИШ-БЕОГРАД! Погинуле ДВЕ ОСОБЕ!

МИЛИЦА (17) ПОГИНУЛА, ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЊЕНЕ ДРУГАРИЦЕ ТЕОДОРЕ (16)! Младић из кола неповређен после несреће ШОКИРАО сликом на Фејсбуку!

Ухапшена Српкиња је, како преносе аустријски медији, све време псовала и више пута је покушала да удари полицијског службеника. Када је један од полицајца успео да смири жену и покушао да јој веже ноге, она га је више пута шутнула у чело, услед чега је задобио подливе на глави. Убрзо након тог инцидента, из клуба је излетело још мушкараца, за које потпаролка тамошње полиције није знала да објасни у каквој су вези са ухапшеном женом. Између 20 и 25 мушкараца захтевало је од полиције да жену оставе на миру. Видевши да ситуација постаје све натегнутија, полицајци су позвали појачање од 14 колега како би се побеснела група обуздала.

ТЕЛЕФОНИРАЊЕ НА РАЧУН ГРАЂАНА: Бастаћ за телефон дао 2.100.000!

10 СТВАРИ НИКАКО НЕ ТРЕБА ДА РАДИТЕ КАДА ГРМИ! Мобилни одмах искључите, нарочито ако нисте на УЛИЦИ и заштитите УШИ рукама! Ево зашто

Један 25-годишњак за ког се сумња да је из Србије и један 28-годишњи Аустријанац покушали су у том метежу да увуку полицајце у своју групу и физички насрну на њих, при чему је један од њих двојице стргао такозвану моторолу са полицајчевог опасача и уништио је, пише портал Салзбург24. Аустријанац (28) и 25-годишњак су потом ухапшени и смештени у полицијски аутомобил. Међутим, на путу до полицијске станице старији мушкарац је наставио да бесни, дивља и уништава унутрашњост возила, приликом чега је поломио врата аутомобила. Због тога је по ухапшене морало доћи ново полицијско возило.

Иначе, код старијег мушкарца пронађен је бели прах за који се претпоставља да је кокаин и против младића ће бити поднета пријава због недозвољеног поседовања дроге.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА ПОСТАЈЕ КРАЉЕВИНА?! Скупштина поништава одлуку из 1945. светски медији извештаваће о историјском догађају

Лаж до лажи! Тачи и Харадинај оптужили СРБЕ за ЕТНИЧКО ЧИШЋЕЊЕ: “Браћа Битић су хероји, а ЗЛОЧИНЦИ СУ У БЕОГРАДУ”

ПУТИН НАМ ВРАЋА ДРАГОЦЕНОСТ: Страница Јеванђеља стиже 20. октобра, а ево шта ће Србија поклонити њима као знак захвалности

(ФОТО) Мајка умирала сатима у најгорим мукама након што ју је син напао: Комшије откривају каква је била Станојка

Blic, Republika

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here