ТРЕБАЛИ СУ ДА ГА УЋУТКАЈУ А САДА ЈЕ КАСНО: Амерички пилот пропевао! Прочитајте разлике између руске и америчке летеће машине!

Борбени авиони (Фото: pixabay. com)
Руски ловачки авион Су-35 има веће шансе за победу у ваздушном дуелу са америчким ловцем F-15, забринуто констатују амерички војни експерти који пишу за интернет портал The National „Interest“.
Према речима америчког војног експерта Дариа Леона, и један и други авион спадају у летелице које представљају праве предаторе небеских висина. Руска 35-ица је много млађи авион од свог западног конкурента. Оба авиона имају сличне летно-техничке карактеристике, с тим да је F-15 нешто бржи када је у питању максимална брзина, док је са друге стране Су-35 агилнији јер може да достигне брзину звука без допунског сагоревања. На подзвучним брзинама руски авион има кључну предности у односу на F-15. То су пре свега његова изузетне маневарске карактеристике и управљивост лета, захваљујући проимењивом вектору потиска.

(ВИДЕО) ВОДИТЕЉИМА СЕ ПРЕВРНУО ЖЕЛУДАЦ КАД СУ ЧУЛИ! Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Приштину циви

МИЛИЦА (17) ПОГИНУЛА, ЛЕКАРИ СЕ БОРЕ ЗА ЖИВОТ ЊЕНЕ ДРУГАРИЦЕ ТЕОДОРЕ (16)! Младић из кола неповређен после несреће ШОКИРАО сликом на Фејсбуку!

Амерички Ф-15 (Фото: pixabay. com)

„Појава нишанских система који се налазе на визиру пилотске кациге као и софистицираних ракета кратког домета класе ваздух-ваздух AIM-9X и Р-73, чине блиску ваздушну битку изузетно опасном“- пише у свом тексту бивши амерички пилот Дарио Леоне.

Према његовим речима, у борби на великим даљинама предност се даје америчком ловцу ради квалитетнијег радара “Raytheon APG-63”, који превазилази перформансе руског радара Н035 Ирбис који се налази у опреми руског ловца Су-35. Међутим, руски авион поседује допунски систем праћења у инфрацрвеном спектру, па 35-ица може на даљини и до 80км да детектује минимални одраз који стварају авиони пете генерације. Слична опрема ће се у блиском периоду уградити и на америчке ловце Ф-15.

Међутим, амерички ловац нема никаву шансу када је у питању сфера противелектронске борбе, забринуто констатује бивши амерички пилот. Иако амерички авион захваљујући моћнијем радару успе да први види авион Су-35 и по њему лансира ракете, то није гарант да ће га погодити захваљујући моћном систему противелектронске заштите, коју поседује руски авион.

НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНОГ УБИСТВА?! Мајда Гаровић (81) убијена и спаљена из ЈЕЗИВИХ РАЗЛОГА?!

ШОК! ПОЛИЦАЈАЦ ШВЕРЦОВАО ДРОГУ ЗА СОРАЈИНОГ ДРУГА?! Пронашли му дрогу у кући, а онда откривена веза са десном руком НАРКО-БОСА!

„Теоретски је могуће оборити „Сухој“ али је за тако нешто потребно лансирати велики број ракета, него што су то испрва планирали конструктори америчког „орла“- говори Дарио Леоне. „Такође, Су-35 има богатији арсенал ракета класе ваздух-ваздух, које ће он засигурно употребити“.

Руски Су-35 (Фото:pixabay. com)

ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА ЗАЋУТАЛА О УБИСТВУ СТАРИЦЕ, ЊЕН БРАТ ПРОШАО ПОЛИГРАФ!

Ваздухопловне снаге Сједињених Америчких Држава су свесне овог проблема, па су поводом тога развили програм за надоградњу компоненти електронских система на модернизованим варијантама авиона Ф-15, у вредности од чак 7,6 милијарди америчких долара. Као резултат свега овога, значајно се смањила осетна предност руског авиона у хипотетичкој ваздушној борби, али је упркос свему она још увек присутна.

„Овакав сукоб је једино могућ ако САД уђу у отворену конфронтацију са Русијом, а веома је мала вероватноћа да ће се то заиста и догодити“- напоменуо је аутор у свом тексту.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАКРОН СТИЖЕ СА 100 ЕЛИТНИХ ЛЕГИОНАРА: Откривено без чега француски председник не може да преспава у Београду!

Српкиња направила хаос у Бечу! Претукла полицајца, а онда јој је у помоћ притрчало неколико младића

ТЕЛЕФОНИРАЊЕ НА РАЧУН ГРАЂАНА: Бастаћ за телефон дао 2.100.000!

СРБИЈА ПОСТАЈЕ КРАЉЕВИНА?! Скупштина поништава одлуку из 1945. светски медији извештаваће о историјском догађају

Извор: bog-rata. com

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here