(ВИДЕО) ПУТИНОВА РАКЕТА ОД КОЈЕ ДРХТИ НЕПРИЈАТЕЉ: Авангард неће у скорије време добити конкуренцију

Авангард (Фото: Јутјуб)
Председник Владимир Путин је изјавио да нема аналога на свету стратешком ракетном систему „Авангард“, током обраћања студентима на Уралском универзитету.

Страни аналози такве ракете појавиће се за неколико година, верује председник.

„Вероватно ће се појавити за неколико година, али до сада их нико нема“, рекао је он, преноси руски војни ТВ канал „Звезда“.

(ВИДЕО) ВОДИТЕЉИМА СЕ ПРЕВРНУО ЖЕЛУДАЦ КАД СУ ЧУЛИ! Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Приштину циви

ТРАГЕДИЈА НА АУТОПУТУ НИШ-БЕОГРАД! Погинуле ДВЕ ОСОБЕ!

ДАБОВИЋЕВА ОПЕТ УДАРИЛА НА СЕЛЕКТОРКУ: Милица никад јаче и никад ниже није оплела по Марини! Ево за шта је оптужује

ТРЕБАЛИ СУ ДА ГА УЋУТКАЈУ А САДА ЈЕ КАСНО: Амерички пилот пропевао! Прочитајте разлике између руске и америчке летеће машине!

Према речима председника, било би немогуће створити аналог „Авангарду“ без савремених достигнућа у области науке о материјалима, будући да температура на површини ракете достиже три хиљаде степени.

„На површини Сунца је шест хиљада степени, а овде, пошто пројкетил иде у густим слојевима атмосфере је три хиљаде степени. Он лети и топи се као сладолед“, објаснио је руски председник.

РЕЉА ПОПОВИЋ ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГАО СМРТ! УПУЦАН ПОСЛЕ ШКОЛЕ, ИЗВАДИЛИ МУ БУБРЕГ И СЛЕЗИНУ! Драматични детаљи пуцњаве за коју НИКО НЕ ЗНА! Ево ко је ОДМАХ у

ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА ЗАЋУТАЛА О УБИСТВУ СТАРИЦЕ, ЊЕН БРАТ ПРОШАО ПОЛИГРАФ!

Истовремено, контролни сигнал пролази кроз пројектил и потребна температура се одржава током потребног времена, додао је председник Путин.

Извор: vostok.rs

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here