Исповест породице бившег мужа ћерке политичара која је УБИЛА, ПА ИСКАСАПИЛА ЖЕНУ

Породица Јелениног супруга Марка, са којим је до пре годину дана живела у Земуну, у Улици Бранка Плећаша, у кући одмах поред дома убијене старице, није желела да било шта више прича о бившој снахи, о њеном односу са жртвом док је са њима делила кров над главом.
Иако фамилија, после гнусног злочина избегава да више помиње Јелену, њен бивши супруг требало је истражитељима да исприча сазнања о њеном “пријатељству” са 55 година старијом комшиницом, да ли је од ње позајмљивала новац и раније.

– Верујте да нам се живот смучио ових дана. Није нам пријатно, а Марко је сада у полицији даје изјаву – кратко је за „Блиц“ рекла бивша свекрва Јелене Шпаговић (25), осумњичене за, наводно због дуга од 2.500 евра, монструозно убиство 81-годишње комшинице Мајде Гаровић.

Јелена Шпаговић, ћерка дојучерашњег потпредседника Српске деснице Саше Дујовића, засад се терети да је 15. јуна измамила старицу из куће, искасапила је, а затим уз помоћ свог брата Момчила Дујовића (21), који је такође ухапшен, запалила њено тело и бацила га у контејнер у викенд насељу у Крчедину.м Оно што је засад познато је да је осумњичена Јелена Шпаговић добро познавала комшиницу Мајду Гаровић, знала је да је старица деценијама живела и радила у Немачкој, да је девизна пензионерка и да има уштеђевину. Зато је пре извесног времена позајмила од Гаровићеве 2.500 евра, али никако није могла или хтела да јој врати дуг.

(ВИДЕО) ШЕСТ ПОГИНУЛИХ И 100 ПОВРЕЂЕНИХ У НЕВРЕМЕНУ У ГРЧКОЈ: Међу повређеним шест Срба, ево који део обале је погођен

(ВИДЕО) МОЛИМ ВАС ПОМОЗИТЕ, ДЕЦА СУ МИ У ПЕФКОХОРИЈУ! Забринути родитељи из Србије преко друштвених мрежа траже информацију о деци која летују на Халк

Зашто је новац позајмила, није познато, јер за девизе нису знали ни њен бивши муж, ни отац, ни брат кога је касније увукла у злочин. Највероватније да је старица почела да притиска Јелену за новац, па је ова у једном тренутку помислила да ће моћи да се реши дуга тако што ће убити бившу комшиницу, а да се тај злочин никада не расветли – објашњава наш извор.

(ВИДЕО) САРАПА СПОМЕНУО ДАН СЕЋАЊА НА БОШЊАЧКЕ ЖРТВЕ, ШЕШЕЉ МУ УЗВРАТИО: Данас се слави дан ослобођења Сребренице

СПЕКТАКУЛАРНА АКЦИЈА, ПАО ШКАЉАРАЦ ЗОРАН МРВА У СУБОТИЦИ! Ухваћен са лажном личном картом! СПЕЦИЈАЛЦИ МУ УПАЛИ У СТАН!

Јелена измамила жртву из куће

Засад је утврђено да је Јелена старицу 15. јуна измамила из куће, али где ју је убила и где је оставила поједине делове старичиног тела, још се утврђује.

Пет дана касније, Мајдино спаљено тело пронађено је у контејнеру у Крчедину, откривени су ДНК и остали трагови, који су указали да су у злочин умешани Јелена и њен млађи брат Момчило. Истражитељи не одбацују могућност да је Јелена осим брата Момчила имала још помагача. Из тог разлога се испитује да ли јој је можда још неко из окружења, било пријатељ, било рођак, помогао да се, после злочина, ослободи старичиних делова тела, али и можда да је убије.

Блиц, Република

ОСТАВИТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here