Лидери БиХ и Мађарске на НАЈЖЕШЋЕМ УДАРУ до сада, јер се спремају да подрже ЈЕДНОГ ЧОВЕКА!

Фото: Јутјуб

Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик и премијер Мађарске Виктор Орбан нашли су се на удару Међународног института за балканске студије (ИФИМЕС) зато што подржавају Доналда Трампа на предстојећим председничким изборима у Америци и зато што позивају Србе, односно Мађаре који тамо живе да дају глас Трампу, истиче Додиков саветник Перо Симић.

Симић је написао да ИФИМЕС у суштини нема никакве научне референце, већ да је добро средство за зараду у рукама самозваног политичког аналитичара Зијада Бећиревића, који се годинама медијски промовише и “угодно живи профитирајући на нарученим и добро плаћеним ‘анализама’ и одликовањима ИФИМЕС-а, које су прилагођене и наклоњене онима који анализу или одликовање добро плате”.

Пет година за сваког ко буде говорио да у Сребреници није било геноцида?!

Српкињу УЈЕО КОЊ у Сутомору док се враћала са плаже?! ЛЕТОВАЊЕ СЕ ПРЕТВОРИЛО У КОШМАР

– Он напомиње да Бећиревић у последњој “анализи”, која је насловљена „Актуелна дешавања у региону 2019. године: Ко жели дестабилизовати Србију – пише да су аналитичари након истраживања констатовали да се “косовска страна” на почетку није противила формирању Заједнице српских општина, да би после променила мишљење због Додиковог деловања.

Према Симићевим речима, наводно по сазнању Бећиревићевих “аналитичара” косовски политичари разумели су да се начин деловања Додика у ентитету Републици Српској може пресликати и на Косово, што су желели да спрече.

(ФОТО, ВИДЕО) Ево ко су жртве олујног невремена и како су страдали! СЕВЕР ГРЧКЕ РАЗОРЕН

“Милица је била дивно дете, а сад је спуштају крај мајке”: Мучна тишина на сахрани девојке (17) која је погинула код Чачка

– Тако анализира “забринути” Бећиревић, односно ИФИМЕС, додајући најприземнију лаж и конструкцију да је Додиково деловање нанело огромну штету српским националним интересима и, према оцени фамозних Бећиревћевих “аналитичара”, Додик се према том критеријуму уврштава одмах иза Слободана Милошевиц́а – навео је Симић

Он додаје да Додик, према тој фамозној анализи, није једина опасност у региону, да је то и мађарски премијер Орбан, чија политика се оцењује као “антимигранска и антимуслиманска”.

– Нападајући Орбана, “анализа” беспотребно увлачи (председника Србије) Александра Вучића, ни кривог, ни дужног, констатујући да Орбан и Вучић нису исто – додаје Симић.

(ВИДЕО) РАЗАРАЊЕ БИБЛИЈСКИХ РАЗМЕРА! Погледајте како изгледа Грчка НАКОН СТРАВИЧНЕ ОЛУЈЕ!

НОВА НАДА ЗА СПАС ОРЛА СА СРПСКОГ ГРБА: Летите, царски птићи, па се једном вратите кући!

Саветник српског члана и председавајућег Председништва БиХ наводи да се Орбану у “анализи” посебно ставља на душу супротстављање Џорџу Сорошу и додаје да је зато и упозорење политичарима након ове “анализе” да пазе с ким се друже, “нипошто са Додиком и Орбаном, који, ето, баш пре неки дан испијају рујно вино у Будиму”.

Он напомиње да се на крају бајне анализе Бећиревића, односно ИФИМЕС-а, на тапету нашла и опозиција у Србији и да је констатовано да је она недорасла актуелном политичком тренутку, те да грађани Србије морају да потраже некомпромитоване политичке лидере са јасним политичким програмом.

– Ту можда има трачка истине, али је зачуђујуће да је управо један од лидера опозиције у Србији Зоран Живковић члан Управног одбора ИФИМЕС-а – закључио је Симић.

(ВИДЕО) Стравични детаљи погибије мајке и сина у Грчкој: Ветар је подигао дечака у ваздух и бацио свом снагом на тло

БОЖЈЕ ЧУДО: Хришћанске светиње на Светој Гори остале нетакнуте у снажном невремену

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПРОДАЛА САМ ЋЕРКЕ И УНУКЕ ЗА СТОТИНУ ХИЉАДА ЕВРА! Радмила Мукуловић из села Тешнице: Млађу сам продала за 99.000 немачких марака, а старију само за 10.000, а за унуку узела 20.000 евра и сазидала куће!

САВИЋЕВИЋ НАЈБРУТАЛНИЈЕ УДАРИО НА ТЕРЗИЋА: Звао је Тумбу, јер “делије” не би дале Иванићу да игра за Звезду!

ОДЛИЧНА ВЕСТ ЗА ВОЗАЧЕ! Ево колико ће коштати технички преглед од септембра!

“АРМАТУРА У ТЕМЕЉИМА ВЕЛИКЕ АЛБАНИЈЕ” Како су Приштина и Тирана потписале споразум који може да значи корак ближе уједињењу

(ВИДЕО) Шолак и Ђилас на својој ТВ Н1 приказују Србе као најгоре злочинце!

извор: Alo/Sputnik

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име