(ФОТО) Грађани одговорили у анкети: Ово што је урађено у Улици Косанчић Ивана, за сваку је похвалу!

Пре неколико дана, асфалтирана је Улица Косанчић Ивана, у дужини од 150 и ширини
шест метара. Средства за ове радове, у износу од скоро три милиона, издвојена су из градског буџета.


Да би се асфалтирала ова градска Улица, било је неопходно подигнути коцку, заменити водоводну инсталацију, урадити нови горњи строј и извршити нивелисање шахти. Улица је сада добила скроз другачији изглед и, што је најбитније, безбедност возача и пешака подигнута је на много већи ниво.

Председник Савета Месне заједнице „Никодије Стојановић Татко“, Братислав Николић се, у име житеља Улице Косанчић Ивана, захвалио се локалној самоуправи на добро
обављеном послу.

Братислав Николић

-Становници, не само ове, него и других суседних улица, добро знају у каквом стању се она налазила пре асфалтирања. Велике проблеме су имали возачи и пешаци, посебно у време падавина и у зимском периоду. Сада је слика сасвим другачија, изјавио је Николић.

Вукадин Момчиловић истиче да овуда пролази више од 60 година.

-Некада сам пролазио кроз блато, а након тога била је коцка. Нисам веровао да ће и овде бити асфалт. Добро је да сам и то доживео. Драго ми је, првенствено због младих, што се сада овде много лакше и безбедније пролази, изјавио је Момчиловић.

Вукадин Момчиловић

Дејан Момчиловић наглашава да је сада много боље и да не може да се упореди са ранијим периодом.

-Коцка није била сигурна ни за пешаке ни за возаче. Сада је другачије, каже он.

Дејан Момчиловић

Златимир Ристић, Слободан Денић и Марко Миљковић су нагласили да је позитивно што се радови на путној мрежи обављају и у центру Прокупља, али и у сеоским срединама.

Денић Слободан
Миљковић Марко
Ристић Златимир

-Наслеђени проблеми на инфраструктурним објектима, а то се првенствено односи на путеве, не могу се одједном решити. Треба бити стрпљив и пустити надлежне да раде свој посао, како би се добио нови и лепши изглед града. Ово што је урађено у Улици Косанчић Ивана, за сваку је похвалу, истакли су они.

Ипак, најбољу оцену радова, дала је Слободанка Ђорђевић.

-Без обзира што не станујем овде, годинама користим Улицу Косанчић Ивана. Некадашње и садашње стање, не може да се упореди, закључила је Слободанка Ђорђевић.

Слободанка Ђорђевић

(ProkupljeOnline.com)

16 КОМЕНТАРА

  1. Na takve vesti i izmisljotine tih portala jednom eventualno dva puta mozes da se upecas i to je to. Ja taj portal i ne pratim vise stalno izmisljaju gluposti. Lepo kazu gradjani ove ulice.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име