Одбојка и баскет у центру града

Спортски део прославе градске славе, настављен је турнирима у баскету 3 на 3 и одбојци, који су одржани у центру града. На одбојкашком турниру, који ће трајати два дана, виђена је занимљива одбојка, али пре свега присутну публику одушевио је амбијент, тако да се одлука да се турнир у одбојци одржи у самом центру, показала као пун погодак. Финалне борбе у мушкој конкуренцији, у којима се састају МЗ Ћићко и МЗ Страхиња и турнир код девојака, на програму је данас, што је прилика да грађани још једном присуствују сјајном спортском догађају.

Турнир у баскету 3 на 3, био је прави такмичарски, са много неизвестних утакмица. На крају турнира, највише је показала, и сасвим заслужено освојила прво место, екипа МЗ Ћићко, друго место је припало МЗ Страхиња, док су треће место освојили баскеташи МЗ Татко.

-Одзив је био добар, дошло је доста младих да се друже, што је био и циљ, рекао је Небојша Илић из Службе за спорт, додајући да је за турнир у малом фудбалу, који почиње вечерас, све спремно, да се очекује бројна публика јер традиција овог турнира и ривалитет месних заједница у малом фудбалу, трају дуги низ година.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Овогодишњи лауреат Плакете Светог Прокопија доктор Драган Милић

Удружење пензионера пружа различите видове помоћи члановима

Још има места на Високој пољопривредно-прехрамбеној школи струковних студија

Отворена ликовна радионица „Топлички мотиви“

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име