ПСИХО ИЗ МОШТАНИЦЕ! Косом убио оца инвалида због кафе! МОНСТРУОЗНИ ПОРОДИЧНИ ЗЛОЧИН У ОКОЛИНИ БЕОГРАДА ШОКИРАО СРБИЈУ!

InformerDN

Психички болесник Дејан Шатри (35) измасакрирао оца Агима (64), јер овај није хтео да му скува кафу. Кад је Дејанова мајка дошла кући и видела искасапљеног мужа, син ју је мирно понудио кафом
Психички оболели Дејан Шатри (35) из Велике Моштанице код Београда прекјуче је косом измасакрирао непокретног оца Агима (64), само зато што овај није хтео да му скува кафу! Дејан је затим опрао косу, ставио је у шупу и легао да спава.

Кад је његова мајка Светлана дошла кући, затекла је Агима искасапљеног како лежи поред инвалидских колица! Питала је сина шта се десило, а он јој је мирно одговорио: “Ништа. Хоћеш да нам скувам по кафу?”

Шокирана Светлана испричала нам је јуче да је несрећном Агиму пре шест месеци ампутирана нога због дијабетеса. И она је отприлике у то време доживела мождани удар, од ког се тешко опоравља, али морала је да скупи снагу да брине о мужу инвалиду и психички оболелом сину.

– Била сам ван куће у понедељак ујутро, када се то десило… Вратила сам се око 15 сати и ушла у кухињу. Имала сам шта и да видим! Агим је лежао мртав на поду, поред инвалидских колица. Леђа су му била скроз крвава. Отрчала сам у Дејанову собу, затекла сам га како лежи и ћути. Питала сам га шта се десило, а он ме питао да ли може да оде до кухиње, да скува кафу за нас двоје – наводи Светлана.

Шокирана жена је одмах отрчала до комшија и рекла им да позову Хитну помоћ. Међутим, њеном мужу није било спаса.

Враћају нам се паклене врућине, а због тропских ноћи нећемо моћи ни да спавамо

ЗЛОЧИН КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ, ЦЕЛА СРБИЈА ПЛАКАЛА ЈЕ ЗА МАЛОМ КАЈОМ: Малиша ју је зверски силовао и мучио у Звездарској шуми док је њена мајка мртва хладн

– Кад су полицајци дошли, Дејан је у почетку само ћутао, али је касније испричао шта се десило… Одвео их је у шупу да им покаже косу којом је убио оца – каже Светлана.

Она додаје да је Дејан био психички здрав у детињству и да је оболео тек после основне школе, али се није лечио, јер Агим није то дозвољавао.

– Кад је прошло бомбардовање 1999, приметила сам да нешто у његовом понашању није у реду. Ми смо веровали да је то од стреса због бомби, али Агим није дозвољавао да се он лечи. Свима је причао да је Дејан добро – објашњава она.

У полицији кажу да је Дејан признао да је убио оца после свађе око кафе.

– Њих двојица су били сами у кући и Дејан је хтео да скува себи кафу. Пио је огромне количине кафе сваког дана, као да је развио зависност. Вероватно му је толика количина кофеина изазивала нервозу и узнемиреност, па му је Агим кобног јутра због тога и забранио да је скува – наводи наш извор.

Могуће је, каже он, да су између оца и сина због тога и пале неке тешке речи, па је Дејан у једном тренутку отишао до шупе, узео косу и пет пута зарио сечиво у Агима – три пута у леђа и два пута у стомак.

InformerDN

Комшије породице Шатри нерадо су причале о Дејану и Агиму. Кажу да је било питање тренутка кад ће се десити неко зло.

– Дејан је био, најблаже речено, веома чудан. Ишао је улицом и певао, али је имао неки лудачки поглед. Сви смо у комшилуку зазирали од њега, деци смо рекли да се склоне када га виде. Што се тиче Агима, он је имао незгодну нарав. Био је инаџија и са свима се свађао у насељу. Чак је и Светлану тукао, због чега је био у затвору. Многи добронамерни су саветовали Агима да лечи Дејана, али он једноставно није желео да прихвати чињеницу да му је син луд. Говорио је да су сви остали луди, а само је Дејан нормалан. Ето шта се на крају десило – испричао нам је мештанин Велике Моштанице, који није желео да му објавимо име.

РУСКИ НАУЧНИЦИ ОТКРИЛИ: Ово су узроци КАТАСТРОФАЛНИХ НЕПОГОДА које сваког дана ПОГАЂАЈУ ПЛАНЕТУ!

(ВИДЕО) МИХА ОСТАЈЕ ТРИ НЕДЕЉЕ У БОЛНИЦИ Огласио се доктор Микеле Каво који лечи Синишу Михајловића од ЛЕУКЕМИЈЕ: Имамо разлога за наду…

Агим је није тукао, само ју је шамарао?!?

Светлана нам је признала да је њен муж Агим пре неколико година почео чудно да се понаша, али је негирала да је био насилан, упркос чињеници да је он провео две године у затвору због насиља у породици.
– Није ме тукао! Јесте ми лупао шамаре, али није ме тукао (?!?). Био је у затвору због насиља у породици, а када је почетком године изашао на слободу, због дијабетеса су морали да му ампутирају десну ногу. Био је и бубрежни болесник, ишао је на дијализу – испричала нам је Светлана.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПУТИНОВИ ГОСПОДАРИ НЕБА! Три совјетска ловца ушла у „амерички“ списак најбржих борбених авиона на свету

ОД ДАНАС НА СНАЗИ НОВИ ЗАКОН! Ако не поступите по налогу комуналне полиције, чека вас папрена казна

(ВИДЕО) СТЕФАНОВИЋ: Чим се помене Ђиласов новац, одмах креће паника!

ДОДИК: Ако донесу закон о забрани негирања геноцида нека рачунају на референдум о статусу Српске

Informer

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име