(ФОТО) Улица Војислава Илића у Прокупљу засијала

Мештани Улице Војислава Илића, добили су уличну расвету. Средства за постављање 21 сијалице, у дужини од скоро 800 метара, обезбеђена су из градског буџета, у износу од 1.900.000 динара.
Председник Савета месне заједнице Сава Ераковић-Страхиња, у којој живи близу 3.500 Прокупчана, Вукоман Миленковић, каже да је обећање локалне самоуправе, брзо испуњено.

-Никада нисмо имали уличну расвету. Управо због ове чињенице, за сваку је похвалу ангажовање локалне самоуправе да житељи овог дела Прокупља имају исте услове за живот, као и они који живе у центру, рекао је он и додао да у Улици Војислава Илића има 30 домаћинстава и да 12 ђака иде у прокупачке основне школе.

Он напомиње да су пре више од 10 година добијали обећања да ће добити улично светло, али да иста никада нису била испуњена.

-Због деце ми је драго што смо и ми добили светло. Њихова безбедност нам је увек била у првом плану. Хвала свима који су били ангажовани у овом послу, рекао је мештанин Дејан Радовић.

Милорад Мића Вуловић у овој Улици направио је две куће.

-Након скоро 40 година, како живим овде, дочекао сам да и мој крај добије један сасвим лепши и модернији изглед. Јул 2019. године памтићу по томе што је и моја Улица Војислава Илића, добила улични расвету. Било је и пре обећања, али светла никада нисмо добили, све до сад, рекао је он и додао да у наредном периоду очекује да Улица добије и асфалт.

(ProkupljeOnline.com)

3 КОМЕНТАРА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име