Спортисти увеличали славске свечаности

Завршним утакмицама на турниру у малом фудбалу, као и спортом за најмлађе, окончан је спортски програм поводом славе града. Спортисти и представници месних заједница, у протеклих пет дана, кроз разне спортове, узели су учешће у обележавању великог празника. На традиционалном турниру у малом фудбалу, на крају, прво место припало је екипи МЗ Страхиња, која је у финалу савладала МЗ Топлица. Треће место заузела је екипа МЗ Ћићко. Посебно велику пажњу, као и сваке године, привукло је такмичење у надвлачењу конопца, где је прво место припало МЗ Топлица, испред МЗ Мика и МЗ Татко.

-Све је протекло у најбољем реду. Још једном се показало да турнир у малом фудбалу привлачи бројну публике, а да је такмичење у надвлачењу конопца све интересантније, рекао је Небојша Илић из Службе за спорт у Прокупљу.

По први пут ове године, у оквиру славских свечаности, одржана је манифестација спорт за најмлађе, у центру града. На три терена, најмлађи спортисти, кроз игру и забаву, показали су своје умеће у фудбалу, кошарци и одбојци.

-Ово је будућност прокупачког спорта, коју треба неговати, и у коју треба улагати. Основни циљ ове манифестације је промоција здравља кроз спорт, као и дружење и забава најмлађих наших спортиста, истакао је Божидар Јовић, секретар Спортског савеза у Прокупљу.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Представници Града Прокупља посетили сликаре на Белом Камену

Прва платна младих уметника на ликовној радионици

Кувала се рибља чорба

(ФОТО) Уређује се тротоарска површина код Дома старих у Прокупљу

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име