Фудбалском клубу Топличанин од Кочевја спортска опрема

Делегација словеначке општине Кочевје, која присуствује славским свечаностима, донирала је данас, у склопу наставка сарадње између два града, спортску опрему Фудбалском клубу Топличанин, поводом великог јубилеја-100 година постојања и успешног рада. Комплет гарнитура дресова и фудбалске лопте, умногоме ће помоћи прокупачким фудбалерима у раду, како би се што боље припремили за искушења која их очекују на јесен. Овом догађају присуствовао је Дејан Лазић, председник Скупштине Града Прокупља, руководство ФК Топличанин, као и најватренији навијачи који су током целе сезоне пратили своје фудбалере.

-Велико је задовољство да присуствујем оваквом догађају, где се озбиљна сарадња и братство између Кочевја и Прокупља наставља. Ово је знак велике пажње поводом 100 година постојања Топличанина, где су представници фудбалског клуба из Кочевја донирали комплетну спортску опрему, како би наш клуб што спремније ушао у сезону, истакао је Лазић.

Осим спортске, сарадња два града одвија се и на пољу културе, привреде и политике, а по речима представника Кочевја, сарадња ће ићи само узлазном путањом.

-Користим овај тренутак да још једном грађанкама и грађанима Прокупља честитам градску славу. Фудбалском клубу Топличанин честитам 100 година постојања. Сарадња између два града, довела је да наши тимови сарађују на спортском плану и надам се да ћемо сарадњу подићи на још виши ниво. Наш фудбалски клуб је послао опрему, и ми смо је у име тог клуба предали овим момцима, рекао је Роман Хроват, заменик градоначелника Кочевја.

(ProkupljeOnline.com)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Градска слава отпочела литургијом и резањем славског колача

На Прокоповданској академији уручене награде овогодишњим лауреатима

Млади хармоникаши одушевили посетиоце

(ВИДЕО) Литија кроз Прокупље уочи славе Свети Прокопије

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име