МОСКВА О ИНЦИДЕНТУ КОД ЈУЖНЕ КОРЕЈЕ: Какви пуцњи упозорења?! Да су их је било, одговорили би смо!

ТУ 95 (Фото: Војска Републике Кореје)
У руском Министарству одбране демантовали су извештаје да је авион ВКС прекршио ваздушни простор Јужне Кореје.

Министарство је објаснило да су два стратешка бомбардера Ту-95МС планирала лет преко неутралних вода Јапанског мора.

Истовремено, додали су у Министарству одбране,  да јужнокорејски пилоти нису контактирали посаду руског Ту 95 МС и након испаљивања топлотних мамаца из Ф-16, извеле су маневар, удаљивши се од руских авиона.

Министарство одбране Русије је нагласило да је рута руског авиона била у складу са међународним правилима – више од 25 километара од острва Токто и да ваздушни простор Јужне Кореје није био нарушен.

Министарство одбране је такође приметило да није први пут да јужнокорејски пилоти покушавају да спрече да руски авиони лете изнад неутралних вода Јапанског мора. Истовремено, они се односе на одређену спонтано установљену “зону идентификације противваздушне одбране”.

ЧАБА ДЕР ШОКИРАО У СУДНИЦИ! Бизнисмену уместо кокаина хтео да прода ЗАСЛАЂИВАЧ, кад је тражио да види робу, БРУТАЛНО ГА ЈЕ ЛИКВИДИРАО!

БЕОГРАЂАНИН НЕСТАО НА ДРИНСКОЈ РЕГАТИ: Драган последњи пут виђен на чамцу у суботу, потрага у току!

“Такве” зоне “нису прописане међународним правилима и нису признате од стране Руске Федерације, што је више пута пријављивано јужнокорејској страни кроз различите канале”, истиче се у извештају.

Они су додали да јужнокорејски авиони нису испалили никакве пуцње упозорења. Да се то десило — уследио би одговор.

ПОТРАГА ЗА БЕЧКИМ ФАНТОМОМ: Разбијеном флашом ИЗБО СРПКИЊУ И ТРУДНИЦУ насред улице! Полиција објавила његову фотографију и моли грађане за помоћ!

„Никаквог пуцња упозорења није било. Да су руски пилоти осетили претњу за своју безбедност — одговор би уследио“, нагласили су из Министарства одбране Русије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЗАШТО У ХРВАТСКУ ТУРИСТИ ДОЛАЗЕ ПРВИ ПУТ, ЗАДЊИ ПУТ И НИКАД ВИШЕ: Новинарка објавила ценовник просечног ресторана на Хвару и запалила Фејсбук!

(ФОТО) ДРАМА У НОВОМ САДУ: Експлодирао котао у Индустрији меса Матијевић, један радник погинуо, други повређен

УХАПШЕН МУШКАРАЦ НАКОН ШТО ЈЕ БРУТАЛНО ПРЕТУКАО МАЈКУ: Старици (70) поломио вилицу, жена целу ноћ трпела болове! Хитну помоћ позвао тек ујутру кад се отрезнио

НАЛАЗИЛА САМ ПОЦЕПАНЕ ГАЋЕ, КЛУПКО ЗАМРШЕНЕ КОСЕ: Али последње што ми је урадила свекрва бацило је ЗЛО СЕМЕ на мој брак, а у све је била умешана и КОМШИНИЦА

Извор: РИА

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име