Пљачка и покушај силовања у Нишу: Одвукао је жену између вагона, али га је ударац у гениталије делимично онеспособио

фото: mup.rs

Манијак је убрзо ухапшен.

НАРИЦАЊЕ ДО НЕБА: Сви су дошли да се последњи пут опросте од Тање и постављају само ЈЕДНО питање!

Нишлијка С.Ћ. (51) само захваљујући присебности и храбрости избегла је брутално силовање, јер је манијака који је напао на нишкој Железничкој станици шутнула у међуножје.

Како сазнајемо, до покушаја силовања дошло је 27. јула око 19 сати када је жена која живи у селу у околини Ниша, у намери да искористи пречицу до града, ишла између вагона на Железничкој станици.

ТЕРАЛИ СУ НАС ДА ЈЕДЕМО ИЗМЕТ, ПИЈЕМО МОКРАЋУ, СЕКЛИ УШИ, ЧУПАЛИ НОКТЕ… Харадинајева жртва отворила душу, НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ ОД ОВОГ СВЕДОЧЕЊА!

– Он је заскочио жену, оборио је на земљу, задигао јој сукњу и свукао се. Међутим, док се свлачио, жена га је шутнула у гениталије, па је одустао од силовања, али је опљачкао. Украо јој је торбу са новцем и мобилни телефон – кажу извори “Телеграфа” упознати са овим случајем.

Захваљујући интензивном полицијском раду, манијак је убрзо ухапшен. Установљено је да се ради о Нишлији В.В. (40), против којег је поднета кривична пријава за покушај силовања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ЛОЗНИЦА СЕ ОПОРАВЉА ОД ШОКА: Пси ИЗУЈЕДАЛИ дечака док се играо у школском дворишту: Бурна реакција на ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА!

Колона којој нема краја кренула да САХРАНИ ТАЊУ: Јауци парају сеоске улице, СВЕ КОМШИЈЕ ЛИЈУ СУЗЕ!

ОВО ЈЕ НАЈУКЛЕТИЈА КУЋА НА БАЛКАНУ, УБИЛА ЈЕ СВЕ СВОЈЕ ВЛАСНИКЕ: Боривој се одлучио да је истражи, а унутра је затекао колевку и постављен сто! Тада је добио језиву поруку!

ПРОМЕНЉИВО ВРЕМЕ ДО ВИКЕНДА: Олуја, освежење, па поново врућине! Ево какав нас август чека!

СРПКИЊА ВЕСНА УХАПШЕНА У МИЛАНУ: Дрогирала бабу, па је опељешила

(ВИДЕО) ДРАМА НА СИТОНИЈИ, ЕКСПЛОДИРАО ГЛИСЕР ПОРОДИЦЕ ИЗ СРБИЈЕ: На пловилу, које се прво запалило БИЛИ РОДИТЕЉИ С ТРОЈЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ!

извор: telegraf.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име