ИСПЛИВАЛИ ЈОШ ЈЕЗИВИЈИ ДЕТАЉИ ЗЛОСТАВЉАЊА ДЕВОЈЧИЦЕ ИЗ ЈАГОДИНЕ! Цвећар силовао и подводио своју болесну ћерку (13)

Pixabay

Бориша А. (62) месецима силовао и подводио пријатељима ћерку ометену у развоју * Манијака пријавиле комшије, које су виделе девојчицу како гола седи у крилу Боришином другу.

(ВИДЕО) ВУЧИЋ ОТКРИО СЈАЈНУ ВЕСТ: Јапанска компанија ТОЈО ТАЈЕР СТИЖЕ У СРБИЈУ!

(ВИДЕО) НАТО ЋЕ ДА ОДЛЕПИ: Вулин донео још лепих вести за Србију! Oвакве звери наша земља још није имала

Бориша А. (62), цвећар из околине Јагодине, ухапшен је због сумње да је силовао и подводио своју ћерку М. А. (13), која је ометена у развоју! Монструм је познаницима наплаћивао секс са својом ћерком, а паре је углавном трошио на алкохол!
Након хапшења, Бориша је завршио у притвору, а несрећна девојчица је смештена у хранитељску породицу!

Пратили манијака
Како смо сазнали, за стравично злостављање сазнало се још 29. јуна, а Бориша је ухапшен убрзо после тога. Терети се за кривично дело обљубе над немоћним лицем.
– Злостављање су пријавиле Боришине комшије. Истрагу је преузело Више тужилаштво, које је наложило вештачења у циљу прикупљања доказа – навео је наш извор.

ВУЧИЋ ЈЕ ПРИСЛУШКИВАН ПУНИХ 12 ГОДИНА! Министар Стефановић открио шокантна сазнања полиције!

ОВО ЈЕ ИСТИНА О ЈЕЗИВОМ УДЕСУ КОД КАЋА И СМРТИ СЕСТАРА: Ћерка жене која се закуцала у алфу смрти огласила се о узроку СТРАШНЕ ТРАГЕДИЈЕ!

Боришин комшија испричао нам је да му се желудац дигао кад је сазнао шта се све дешавало у кући монструма.
– Толико ми је било мука да сам завршио у болници. Нисам могао да верујем да отац може да буде са властитом ћерком и још да је подводи за сићу да би купио алкохол – прича комшија, један од оних који су и пријавили Боришу полицији.

Они су посумњали да се нешто страшно дешава јер су у Боришину кућу непрестано долазили неки непознати људи. Пошто из понашања Боришине ћерке није могло да се наслути да је сексуално злостављана, пратили су ситуацију. Када су се уверили да је Бориша подводи, одмах су обавестили полицију.
– Девојчица је интелектуално заостала у развоју. Она није ни знала да је то што ради погрешно. Веровала је оцу. Видели смо је како гола седи у крилу једном мушкарцу, а Бориша седи поред њих! Били смо згранути! Одмах смо реаговали како бисмо заштитили несрећно дете од оца монструма и алкохоличара. Не могу да причам детаље јер би ми позлило – наводи комшија.

Други комшија верује да је Бориша са пријатељима чак и снимао секс са несрећном девојчицом.
– Кроз прозор смо видели да држе мобилне телефоне, вероватно су снимали девојчицу, али не могу да будем сигуран јер сам с улице гледао у Боришин прозор. Полиција му је банула у кућу баш када су унутра била још двојица мушкараца. Све су их ухапсили – каже Боришин комшија.

ПУТИН И СРБИЈА СПРОВЕЛИ ТАЈНУ АКЦИЈУ – НАТО ЈЕ ИЗИГРАН! Овако су борбене машине из Русије стигле у Ниш!

СЛАВИМО ОГЊЕНУ МАРИЈУ, ЗАШТИТНИЦУ ЖЕНА! На овај празник се ништа не ради, јер она пали и кажњава огњем!

За доживотни затвор
Он је као родитељ и шокиран и бесан на Боришу:
– Не знам која би казна била адекватна за њега! То је стварно ужасно шта је радио. Ко зна какве ће последице имати јадно дете. Најмање што је заслужио је доживотни затвор!

Иначе, Бориша и његова ћерка нису били социјални случајеви. Он је имао тезгу на пијаци у Јагодини, где је продавао цвеће, од чега је, према речима комшија, зарађивао за скроман, али пристојан живот.

Мајка је напустила одмах по рођењу

Центар за социјални рад упознат је са овим случајем и девојчицу је одмах сместио у хранитељску породицу, а с њом свакодневно ради тим стручњака. Девојчица је, како смо сазнали, редовно ишла у школу. Расла је без мајке, која ју је напустила убрзо по рођењу и преудала се.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СПАРНО И ОБЛАЧНО! Данас променљиво време с краткотрајном кишом и пљусковима с грмљавином

НОВИ УДАР НА СПЦ У ЦРНОЈ ГОРИ: Милови послушници не дозвољавају изградњу цркве у Подгорици! Уместо богомоље ниче аутоперионица

(ФОТО) ПРВА ОБЈАВА МАРКА БУЛАТА ОТКАКО ЈЕ ОСТАО БЕЗ БРАТА! Певач једва превалио преко усана шта се десило: Потресна порука СЛАМА ДУШУ!

АМЕРИЧКИ ВОЈНИК КОГ СУ СПАСЛИ ЧЕТНИЦИ: Тито нам није дао да сведочимо за Дражу! ВЕЧНА ЗАХВАЛНОСТ СРБИМА!

Informer

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име