ЈЕЗИВ ОБРТ У СЛУЧАЈУ НЕСТАЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ У НИШУ: Анђелу (13) старији човек ОДВЕО у стан у центру града?

фото: Facebook/PrinScreen

Девојчица није претрпела насиље и сада је добро.

Возачи спремите се! ПОЧИЊЕ КАЖЊАВАЊЕ: Радари, пресретачи, сви крећу у акцију, САНКЦИЈЕ СУ ПАПРЕНЕ!

Човек који је тринаестогодишњу девојчицу наводно одвео у тај стан је алкохоличар, а сазнаће се и зашто се није јавила мајци и зашто је трагом нестала.

Девојчица није претрпела насиље и сада је добро.

Експресном акцијом полицајаца тринаестогодишња Анђела је пронађена пошто се цела нишка јавност “подигла на ноге”. Она је нестала јуче 28. јуна око 13 сати у центру града.

(ФОТО) „Мајка са бебом је била на МЕТАР ОД ЕКСПЛОЗИЈЕ… крв се СЛИВАЛА НИЗ ЛИЦЕ“ Сведочења очевидаца ДЕТОНАЦИЈЕ у аутобусу 

Како се незванично сазнаје, овај случај њеног нестанка нимало није био безазлен, јер је са непознатим старијим мушкарцем била у стану који се налази недалеко од Дирекције за изградњу града у Улици 7. јули. У том стану су наводно били још неки млађи момци.

– Над девојчицом није учињено никакво кривично дело. Она је на превару одведена у тај стан, а шта се тамо догађало, то ће испричати полицајцима. Човек који је одвео у тај стан је неки алкохоличар, а сазнаће се и зашто се није јавила мајци и зашто је трагом нестала. У сваком случају, девојчица није претрпела насиље и сада је добро.

„Мојој ћерки је пришао алкохоличар (60) и одвео је у стан“ Најновији детаљи АНЂЕЛИНОГ НЕСТАНКА, огласила се МАЈКА!

Полицајци су “преврнули небо и земљу” од испитивања њених другарица, познаника и сада је све у реду, хвала Богу – рекао је извор који је упознат са овим случајем.

Раније је њен ујак Жарко рекао да је јуче отишла да размени књиге које су јој потребне за основну школу у центру Ниша, да је била сама и да јој се ту губи сваки траг.

Баба Анујка је била први серијски убица у Србији: Нећете веровати чиме је убијала људе и колико њих је носила на души!

Стан у који је одведена налази се на стотинак метара од места где је нестала.

У току вечери, најлепшу вест је добила њена мајка која би требало да је ноћас из нишке Полицијске управе одведе кући.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Убио ми је дете као пса, од тада живимо у паклу: Исповест оца Милоша Милеуснића кога је Неђељко искасапио у мрачном улазу зграде

ЛАЗАНСКИ ОДЛАЗИ ДА ИСПУНИ ОЧЕВ ЗАВЕТ! Последњи интервју познатог војног аналитичара!

Истрага око несреће код Шапца: Тинејџери изгинули због трке колима?!

УЖАС У БЕЧИЋИМА! ФЕКАЛИЈЕ ПЛИВАЈУ СТАЗОМ, ПОТОЦИ СЕ СЛИВАЈУ НА ПЛАЖУ: Око 1.500 гостију оближњег хотела не излази напоље због НЕСНОСНОГ МИРИСА!

извор: Srbija Danas/Kurir

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име