Почиње подела хуманитарних пакета на сеоском подручју

Црвени крст Прокупље почео је данас поделу хуманитарних пакета са храном и средствима за хигијену угроженим домаћинствима на сеоском подручју.

ТРАЈНО РЕШЕН ПРОБЛЕМ ОТКУПА ВИШЊЕ И ДРУГОГ ВОЋА У ТОПЛИЧКОМ КРАЈУ?!

Како најављују надлежни у прокупачком Црвеном крсту, њихове екипе ће данас обићи Житни Поток и Крушевицу, где ће у месним канцеларијама почети са поделом пакета. У наставку ове акције, која ће трајати до краја августа, пакети ће бити достављени свим месним канцеларијама на подручју Прокупља.

-Пакети су намењени угроженим старачким домаћинствима и домаћинствима са више деце. Сви корисници који су обухваћени овом врстом помоћи, обавештени су где треба да дођу и преузму пакете. Што се тиче старих и болесних лица, наши волонтери ће им пакете доставити до кућног прага, јер хуманитарна помоћ мора да стигне и до најудаљенијег становника, истакао је секретар Црвеног крста Прокупље Драган Суботић.

Хуманитарне пакете са храном и средствима за хигијену, Прокупљу је доставио Црвени крст Србије, а средства за ову врсту помоћи угроженим породицама обезбедило је Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Републике Србије.

(ProkupljeOnline.com)

16 КОМЕНТАРА

  1. U Dockovo vreme se ta humanitarna pomoc davala pred izbore , i taj paket se podeli u tri paketa, i ucenjivali su ljude, daj da glasas za mene da i dalje kradem i drpam i evo ti jedan paket. Bruka i sramota sta nam zuti radili, nikad vise zuta bagra.

  2. Lepo je čitati ovakve vesti i još lepše je čitati ih stalno. Ovo je samo dokaz da lokalna samouprava brine za svakog građanina Prokuplja i da pomaže našim najugroženijim sugrađanima. Samo tako nastavite.

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име