Очишћени и продубљени канали дуж Пасјачке улице

У Пасјачкој улици у прокупачком насељу Гарић, данас су завршени радови на чишћењу и продубљивању канала и пропуста у дужини од 300 метара.

-Захваљујући локалној самоуправи, решен је велики проблем житеља овог дела града. Из градског буџета издвојена су средства за санацију канала и на тај начин решен проблем плављења домаћинстава и оштећења улице услед бујичних вода. У оквиру радова, канали су очишћени од ниског растиња и нанетог шута, а потом је извршено продубљивање у дужини од 300 метара, изјавио је председник Месне заједнице „Сава Ераковић Страхиња“ Вукоман Миленковић.

Житељи овог градског насеља изразили су захвалност локалној самоуправи и задовољство због обављених радова, јер су, до сада, при свакој киши, морали да излазе и бране своја дворишта од бујица. Сада је безбедност много већа, пут је прегледнији, а сам изглед улице лепши.

-Недавне кише нанеле су толико чврстог отпада, да су пропусти  били изравнани са коловозом. Били смо принуђени да стално дежурамо и лопатама чистимо пропусте, како нам дворишта не би била поплављена, рекао је Драган Миленковић и захвалио се локалној самоуправи што је имала разумевања и решила њихов проблем.

(ProkupljeOnline.com)

БОНУС ВИДЕО:

ЖИТОРАЂА ВЕЛИКО ГРАДИЛИШТЕ!

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име