АМЕРИЧКИ СТРУЧЊАК ОТКРИВА: ЦИА намерно сакрила злочине над Србима у Сребреници, а ево ко је целу причу “гурао” и помагао

Насер Орић (Фото: Јутјуб)
Амерички стручњак за радикални ислам и тероризам Роберт Спенсер изјавио је да је Саудијска Арабија утицала на САД како би “нестао” документ о масакру над Србима у околини Сребренице 1993. године.

Овај аналитичар је у интервјуу Вечерњим новостима, коментаришући недавно откриће тог листа о улози америчких обавештајаца у скривању извештаја о злочинима над Србима у Подрињу, казао да власти Саудијске Арабије имају огроман утицај на државни апарат у Вашингтону.

Тако је дошло до тога да ЦИА 90-их година прошлог века сакрије истину о догађајима у Босни и Херцеговини.

НАЈНОВИЈИ ДЕТАЉ ОТКРИВА ДА ЛИ ЈЕ ЗОРАН УБИО ЈЕЛЕНУ Ево шта је показао Марјановићев ДНК! Србија је на ово чекала ТРИ ГОДИНЕ!

(ВИДЕО) УЖАС НА ИБАРСКОЈ, ДИРЕКТАН СУДАР ДВА АУТОМОБИЛА У ВРЕОЦИМА: Ватрогасци секу возила да изваде повређене, сумња се да има мртвих

Спенсер је каже да је могуће да САД промене политику према БиХ, али “само у случају заокрета у односима Америке и Саудијске Арабије”.

Он је оценио да је некадашњи амерички председник Бил Клинтон “донео катастрофалну одлуку да сарађује са муслиманима током грађанског рата на Балкану”.

Страдали младић у Немачкој није имао мајку, бака неутешна: Говорила сам му да не иде, све је имао овде!

СТРАВИЧНИ ЗЛОЧИНИ ТЕРОРИСТИЧКЕ ОВК: Србима секли главе, па их пекли у рерни!

– Овом одлуком он је омогућио успостављање џихадистичког упоришта, а све под плаштом демократије и права на самоопредељење. Није тешко закључити да је председник Клинтон при доношењу ове одлуке био под утицајем Саудијске Арабије – навео је Спенсер.

Бил Клинтон је омогућио успостављање џихадистичког упоришта у Европи.

ДИМИО СЕ ОД УДАРА, ПРЕПОЗНАО САМ ГА ПО ПЕРТЛАМА: Преминуо Мирко (89) из Ниша ког је спржило 25.000 волти, пријатељ Љубиша испричао језиве детаље

Амерички аналитичар на питање “да ли би БиХ могла да опстане као демократска и мултинационална држава упркос растућем утицају неких блискоисточних држава” кратко одговара: “Не”.

– Шеријат је неспојив са демократијом. На крају, Босна ће морати да се определи за једно или друго – казао је Спенсер.

Извор: Вечерње новости

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име