НОВИ УДАР ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ! На Косово и Метохију се не може са српским пасошем!

фото: govorisrbija.rs

Тзв. дирекција граничне јединице косовске полиције донела је одлуку о непризнавању српских пасоша приликом уласка грађана на територију Косова и Метохије!

ДА ЛИ СТЕ ЗНАЛИ ДА ЈЕ НАДОМАК ЗАГРЕБА ПОСТОЈАО ЈЕДИНИ ЛОГОР ЗА ДЕЦУ? Сви који славе „Олују“ и величају усташе, морају да знају да величају МОНСТРУМЕ!

Према одлуци тзв. граничне полиције, забрана уласка се не односи на особе које поседују личну карту и извод за децу са фотографијом.

Гранична полиција је одлуку донела без сагласности тзв. косовског министра унутрашњих послова, и без уобичајене процедуре обаштавања јавности.

УХАПШЕН ОЗБИЉАН РАЗБОЈНИК И ПЉАЧКАШ! Ако сте били његова жртва, ЈАВИТЕ СЕ ПОЛИЦИЈИ!

Мера граничне полиције која је на снази од јуче, погодиће грађане централне Србије који преко Косова и Метохије путују у Албанију, Црну Гору, а поседују од докумената само пасош.

У тзв. косовској полицији наводе да је ова мера у складу са Бриселским споразумом из 2011. године, који међутим не забрањује коришћење пасоша као јединог документа за кретање.

УЖАС КОД МЛАДЕНОВЦА: Троје упало у Радишину кућу, па га тукли металним шипкама! РАЗЛОГ ЈЕ СВЕ ШОКИРАО

На административним пунктовима између Косова и Метохије и централне Србије враћено је више породица са децом и особа које су поседовале само пасош Републике Србије.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Продата имовина ЕИ Ниш! 135 милона динара за три дела Холдинг Корпорације!

ПОСЛЕ РУСИЈЕ И КИНА ЗАПРЕТИЛА АМЕРИМА: Нећемо мирно посматрати, упозоравамо вас!

ПОСЛУШАЈТЕ САВЕТ ЛЕКАРА, МОЖЕ ВАМ СПАСИТИ ЖИВОТ! ТРОПСКИ ТАЛАС СТИЖЕ У СРБИЈУ! У августу чак 20 ВРЕЛИХ ДАНА!

ИСПОВЕСТ СУПРУГА ПРЕМИНУЛЕ ТРУДНИЦЕ ИЗ КРУШЕВЦА: Лекари нам говорили да је све то нормално, а онда је Тамара умрла од сепсе! Остао сам и без ње и без сина!

ДАЧИЋ: Организоваћу Србе да гласају за Трампа! Ево и зашто…

извор: Srbija Danas/RTS/Govori Srbija

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име