ВЕДРАНА РУДАН БРУТАЛНО ОПЛЕЛА ПО КОЛИНДИ ЗБОГ ОЛУЈЕ: Хрватска председница мора да бар мало црвени после овог!

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)
Пише: Ведрана Рудан
КГК, како јој тепају медији, ових је дана у Книну славила Побједу. За неупућене, пред сто су се година Милошевић и Туђман по диктату Америке договорили да се из Хрватске протјера 250 тисућа Срба.
И би тако. Одоше Срби из Хрватске, пјешке, аутом, већина на трактору. Занемарив број их је остао у својим кућама и сачекао херојску, хрватску војску. Неки су дочек преживјели, многи су завршили у бунару или су добили метак.

Страдали су и хрватски војници којима је речено да ће операција Олуја помоћи да најзад и заувијек будемо своји на своме. Благо погинулима. Сами би се данас упуцали, многи то и чине, кад би видјели на какав су олтар положили свој једини живот.

До кости оглоданом Хрватском владају криминалци који само чекају прилику како странцима за провизију поклонити оно што још “имамо”. Можда су то шуме? Или су то воде?  Нитко од грађана Хрватске данас не зна што је још увијек “наше”, ако то “наше” уопће постоји?

(ВИДЕО) УЖАС НА ИБАРСКОЈ, ДИРЕКТАН СУДАР ДВА АУТОМОБИЛА У ВРЕОЦИМА: Ватрогасци секу возила да изваде повређене, сумња се да има мртвих

„МОРАМО НА КОСОВО СА СПЕЦИЈАЛЦИМА“: Ево шта каже Шешељ после нових мера Приштине

Господари, знајући с ким имају посла, једном годишње славе Побједу. Хрватима тако мало треба. Дај им Грдовића, он зна, “није у шолдима све”. Па кад још  Ставрос затули: “Ајмо, руке горе, Маро, Марице”, Народу заигра срце. Јеботе, Аеродром је имао право. Имамо Хрвацку!  Да, јебеш оне Грдовићеве шолде. Има нешто и у вилама, љубавницама, љубавницима, јахтама, џиповима, опуштеном убијању дјеце на зебрама, лезилебарењу у Сабору, јебању дјечице у велебним црквама…

Грандиозна прослава Побједе и ове је године позитивно узнемирила Народ. Махало се заставама, пило и пјевало и урлало како смо за Дом спремни. Може ли Народ изван себе од радости завијати, а КГК све то са стране хладно гледати? И наша КГК је Народ.  Зато је у Книну одржала говор на неколико непознатих и познатих језика и запјевала с Клапом Св. Јурај Хрватске ратне морнарице. Јеботе, имамо и морнарицу!

МЛАДИЋА ОТРОВАЛИ ДА НЕ БИ ЗАУСТАВИО ОЛУЈУ?! Шокантно сведочење сина команданта Војске Републике Српске!

ВРЕЛО ДО КРАЈА АВГУСТА! А од следећег уторка ГОРЕЋЕМО КАО У ПАКЛУ, температура ће ићи и преко 40 степени!

Да, КГК је развалила уста. Да, сви смо на порталима могли видјети њезине крајнике, чак смо јој чули и гласић, али… Бивши предсједник Хрватске Јосиповић, тријезан и несретан што он није предсједник  иако је тријезан, изјавио је: “Многи се питају није ли том говору претходила конзумација алкохола.” ?! Какве везе с пијанством има госпођин спонтани, хрватски, енглески, раздрагани, домољубни, олујни наступ ?

ДИМИО СЕ ОД УДАРА, ПРЕПОЗНАО САМ ГА ПО ПЕРТЛАМА: Преминуо Мирко (89) из Ниша ког је спржило 25.000 волти, пријатељ Љубиша испричао језиве детаље

Криво, криво, криво. КГБ није алкохоличарка.  Пијанци су људи који имају здравствени проблем, њих треба послати на лијечење. Тко то каже, тко то лаже да би КГК требало лијечити?

Њезино стање није болест. Жена се понашала онако како то народ заслужује. КГБ је здрава.

Ми смо болесни.

Извор: rudan.info

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име