АКЦИЈА СПЕЦИЈАЛАЦА У ЈАБУКОВЦУ У ТОКУ: Трагају за двојицом мушкараца, један је комшија и није виђен 2 дана, а други је окорели криминалац из Паланке! Можда је он типовао Казимировићеж

Public

Мештани целе ноћи радили са приведеним мештанима и људима који су били у контакту са убијенима. Сви до једног прошли полиграф и пуштени кућама

БЕОГРАД/ЈАБУКОВАЦ – Специјална полиција и неготинска полиција од синоћ покушавају да пронађу двојицу људи за које сумњају да су повезани са убиством, иако за то има само наговештаја. Међутим, и поред “чешљања” целог подручја, ту двојицу још нису пронашли.

ПРОКЛЕТО СЕЛО ЈАБУКОВАЦ ПОД ОПСАДОМ! Полиција саслушава комшије које су биле у завади са ЧЕТВОРО УБИЈЕНИХ!

ЦЕЛА ЗЕМЉА ЗГРОЖЕНА Директор полиције на РТС-у о масакру у Јабуковцу: Изнео детаљ који ТЕРА НА ПОВРАЋАЊЕ!

– Трагамо и даље за С.М. из Јабуковца, старим 38 година. Његов салаш је најближи салашу убијених, а није виђен у селу последња два дана што је веома сумњиво. Такође, потрага траје и за М.С. из Брзе Паланке, који је пре нешто више од годину дана изашао из затвора. Он је познат и виспрен криминалац, осуђиван је за уцене, крађе, отмицу. Мучио је једну жртву тако што јој је целу шаку ставио у лонац кипуће воде и кожа са шаке је отпала. Он је био на ратишту, имао је јаку криминалну групу. Њега су пре пар дана мештани видели у селу – каже нам извор близак истрази.

ТАКСИСТА УБИО ПЕШАКА У НИШУ! Налетео на њега на мосту преко Нишаве, СТАРАЦ ПРЕМИНУО НА ЛИЦУ МЕСТА!

ТРАМПОВА НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА УЗДРМАЛА СРБИЈУ: Ако хоћете Косово, одрекните се Путина и Русије!

Полиција сматра да постоји могућност да је С.М. из Јабуковца ’’типовао’’ Казимировиће, и преносио информације М.С.-у из Брзе Паланке.

– Целе ноћи смо радили са приведеним мештанима и људима који су били у контакту са убијенима. Сви до једног прошли су полиграф и пуштени кућама. Ноћашња истрага није дала никаквих резултата – сазнајемо незванично од полиције.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХАОС НА ХОРГОШУ, НЕ ИДИТЕ ТУДА ПРЕМА МАЂАРСКОЈ! Колона возила четири километра, ЧЕКА СЕ ПЕТ САТИ!

МАСАКР КОД НЕГОТИНА! У дворишту породичне куће пронађена ЧЕТИРИ ЛЕША! Мушкарац и жене ЛЕЖЕ МРТВИ!

БАСУРИН: Кијев намерава да настави рат

Руски Су-57 против америчког Ф-22: Ко је бољи?

kurir.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име