ПРОКЛЕТО СЕЛО ЈАБУКОВАЦ ПОД ОПСАДОМ! Полиција саслушава комшије које су биле у завади са ЧЕТВОРО УБИЈЕНИХ!

Informer

Четири беживотна тела пронађена су у петак око 14 часова у месту званом Ваља Вратна, између Јабуковца и Вратне код Неготина. Полиција и даље интензивно ради на расветљавању овог злочина који је шокирао Србију, а како сазнаје Телеграф.рс, Јабуковац је у опсадном стању, док надлежни саслушавају све редом, а поготово комшије са којима су настрадали били у завади.

(ВИДЕО) УКЛЕТО СЕЛО КОД НЕГОТИНА! Данас у Јабуковцу пронађена четири леша, а пре 12 година на истом месту почињен је НАЈВЕЋИ МАСАКР У ИСТОРИЈИ СРБИЈЕ!

ТРАМПОВА НЕПРИСТОЈНА ПОНУДА УЗДРМАЛА СРБИЈУ: Ако хоћете Косово, одрекните се Путина и Русије!

Пронађена су тела пољопривредника Раје Казимировића (72), његове мајке Драгице (93), сестре Љубинке Оприкић и сестричине Драгане.

Како сазнајемо, на месту злочина није пронађено оружје, што указује на то да нису у питању убиство и самоубиство.

Према незваничним информацијама, убиства је почињена пиштољем.

Полиција је блокирала Јабуковац и покушава да открије ко стоји иза овог монстуозног злочина.

(ВИДЕО) ТРЕСЕ СЕ ВЛАДА У СКОПЉУ! Италијански медији објавили НОВИ СНИМАК који доказује да су Заев и Боки 13 заједно РЕКЕТИРАЛИ МАКЕДОНСКОГ ТАЈКУНА!

Министар полиције Владимира Ребић рекао је како су тела настрадалих стајала скоро два дана пре него што их је пронашао случајни пролазник.

– Процена је да су готово два дана прошла од убиства до тренутка када их је случајни пролазник пронашао – рекао је Ребић за РТС.

Он је истакао како полиција интензивно ради на откривању починиоца или како је рекао починилаца убиства.

– У овом тренутку нисмо сигурни ни када се убиство десило, зато што је то село које је забачено од главних путева – рекао је Ребић.

Полиција и надлежно тужилаштво интензивно раде на утврђивању свих околности и проналажењу трагова.

– Ја се надам да ћемо ово убиство брзо решити, наша статистика је веома позитивна по питању расветљавања кривичних дела убистава и креће се више од 95 одсто, тако да верујем да ћемо и овог пута бити на висини задатка – рекао је Ребић.

Тела настрадалих су послата на обдукцију.

Према информацијама медија, Рајина сестра Љубинка, као и њена ћерка Драгана пре три недеље су дошле у посету породици из Немачке у којој живе.

Иначе, како су мештани испричали, Раја је важио за преког и “не баш омиљеног човека у месту”, али и способног, пошто је сам одгајао стоку и имао је 20 крава и 40 оваца.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАСАКР КОД НЕГОТИНА! У дворишту породичне куће пронађена ЧЕТИРИ ЛЕША! Мушкарац и жене ЛЕЖЕ МРТВИ!

БАСУРИН: Кијев намерава да настави рат

Руски Су-57 против америчког Ф-22: Ко је бољи?

Силић признао да је тукао Безбрадицу, па се нагодио са тужилаштвом

Telegraf.rs/Informer.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име