Ради се о пљачки грађана од 688 милиона – то је застрашујуће!

фото: Alo.rs

Стефановић је на конференцији за медије причао о великим хапшењима на РТС.

ПАВКОВИЋ РАЗОТКРИО ПЕРИШИЋА: “Саботирао си радаре на Косову да би се видео са Америма!”

* За Драгана Ђиласа сматрам да је врло неморалан човек јер је док је обављао важне државне функције постао милијадер, увео ријалити у Србији, сада му тај исти ријалити смета. Људе који су радили у његовим фирмама овластио је да се баве тешким криминалним делима, док је он убирао плодове тога и богатио се, рекао је Стефановић пред окупљеним новинарима.

ТРАМП ДАО ДИРЕКТИВУ: Пре краја 2020. решава се косовско питање! Дачић потврдио

* Држава ће гледати како да ово најмање кошта грађане Србије, рекао је Стефановић.

* Ðилас, бивши сувласник компаније “Дајрект медиа”, чији су запослени, као и две особе из маркетинга РТС, данас ухапшени, рекао је да је то хапшење део политичког прогона који се проводи над њим.

– Не ради се о политицком прогону, већ о пљачки грађана од 688 милиона динара и то је застрашујуће. Захваљујем се људима који су водили ову истрагу,Ти људи су свој посао одрадили професионално. Чуо сам Драгана Ђиласа да планира да доведе нове тужиоце који ће одређивати ко ће одређивати ко ће ићи у затвор. Морам да му кажем да суд одлучује ко иде у затвор, а не тужиоц. Њима то изгледа није важно, њима је важно да буду и судије и тужиоци. Драган Ђилас је у време вршења власти у својим фирмама остварио промете који су у износу од 60 милијарди динара. Толико је прошло кроз његове фирме. Када га је неко питао за новац, рекао је да је тај новац зарадио у Чешкој. Истраживањем је такође утврђено да је “Дирецт медиа” у периоду од 2004 -2012. остварила обрт од 30 милиона евра – рекао је Стефановић на конференцији за медије.

“Ја ћу и овог пута пресудити и одлучити ко ће бити председник Хрватске!”: Шешељ уверен у победу свог кандидата!

фото: Youtube Printscreen

Стефановић је на ванредној конференцији за медије рекао да су те особе кривична дела извршиле у периду од августа 2009. до 2018. године.

Полицијски службеници ПУ за град Београд, Управе криминалистичке полиције, Првог одељења у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал лишили су слободе Милицу Ђуричић Јањић (1958.), директора службе маркетинга РТС-а, Мирјану Катанић (1964), шефа у служби маркетинга РТС-а и Јована Стојановића (1972), директора пд “Дајрект медија”.

ЛАНЧАНИ СУДАР НА АУТ-ПУТУ БЕОГРАД-НИШ! Повређена једна особа

Они су приведени на основу сумњи да су злоупотребили положај одговорног лица (из чл. 227. став 3 у вези става 1, а све у вези чл. 33 и 35 КЗ).

Такође је кривичном пријавом обухваћена и Јадранка Дринић (1975), бивша директорка “Дајрект медија”, која је ван земље где борави већ дужи временски период. За њом је расписана потрага.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Трамп ће ударити Путина тамо где га највише боли

ПАЦОЛИ ДИРЕКТНО УДАРИО НА ХАРАДИНАЈА: Лажу они који кажу да неће укинути таксе

БРУКА И СРАМОТА – СЛАВЉЕ БЕЗ ПОБЕДНИКА?! Србија и Русија нису добиле позив из Варшаве да присуствују обележевању 80. година од почетка Другог светског рата!

извор: Alo.rs

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име