ОК ТОПЛИЧАНИН СЛАВИО У НИШУ!

У оквиру другог кола купа Србије у одбојци у Нишу су се састали ОК Десетка из Ниша  и ОК Топличанин из Прокупља.

У веома узбудљивом и за гледаоце занимљивом мечу са пуно резултатских клацкалица и осцилација екипа из Прокупља је однела победу, 2:3 у сетовима. По сетовима: 13:25 ; 25:15 ; 25:27 ; 25:18 ; 13:15.

Видели смо једну веома узбудљиву утакмицу, утакмицу у којој је било пуно осцилација што је и нормално за овај период. Нама је утакмица против Десетке више служила за уигравање саме екипе. Посебно ме радује што сам код својих играча видео велику жељу и залагање да се оствари победа. Неке ствари полако долазе на своје место што ме такође радује. Честитао бих домаћину на добром мечу и пожелео да понове игре из претходне сезоне када су уз нас били далеко најбољи у Другој лиги Исток – казао је Немања Марковић тренер ОК Топличанин.

Подсетимо екипа ОК Топличанин прошле сезоне је остварила велики успех и пласирала се у Прву лигу Србије. Првенство стартује између 25-27 октобра а противници екипе из Прокупља су следеће екипе: Банат из Вршца, Борац из Параћина, Косовска Митровица из Косовске Митровице, Лозница из Лознице, Карађорђе из Топлоле, Дубочица из Лесковца, Футог из Футога, Баваниште из Баваништа и екипа Ужица из Ужица.

У првом колу екипа Топличанина је домаћин екипе из Баваништа.

(ProkupljeOnline.com)

Остави одговор

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име